Víčka v kytaře

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Ic3m4N

Víčka v kytaře

Příspěvek od Ic3m4N »

Jakej si myslíte že může mít efekt na zvuk si takhle namydlit do kytary víčka od piva? Zakk si asi nestěžuje ale.... udělali by jste to? :D

http://www.blacklabelsociety.net/gear/rebel/rebel3.jpg
Obrázek
.:. NBE Stratocaster .:. Richwood Jazzbass .:. Španělka neznámého původu .:. Druhá španělka neznámého původu :-D
Swamp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swamp »

Jak se to vezme, Na reoplice rebela co jsem dělal se to nějak neprojevilo, na Flyingu co jsem měl, kde bylo ale přes padesát víček se to projevovat začalo LOL....
Obrázek
Ic3m4N

Příspěvek od Ic3m4N »

Bylo to nějak citelný? Přemejšlel jsem právě že bych si tam taky nějaký možná někdy naházel, ale nechci si kejtru zničit, jakože vážně zničit.
Obrázek
.:. NBE Stratocaster .:. Richwood Jazzbass .:. Španělka neznámého původu .:. Druhá španělka neznámého původu :-D
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Myslim, že už to že do ní nabušíš nějakej hřebík(papírák) nějakej nepatrnej(možná aj patrnej)vliv na zvuk mít bude,Pokud je tam budeš chtít nějakým způsobem nalepit(asi vyplnit kitem nebo něčím spodek víčka a přilepit chemoprénem)Tak s tím asi taky něco bude, ale obyčejný lidský ucho to ani snad nepozná...Maximálně ti to asi bude rezonovat při vetším množství těch víček pokial budou málo zatlučené...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Teoreticky to může prodloužit sustain...
Ne, v praxi asi ne, ale dá se s tim chrastit a připevňovat si na to během hraní e-bow...
Die Hard or Die Home
ME2D

Příspěvek od ME2D »

nevím proč je ten Wylde teď tak populární, já ho vůbec neznám, hraje dobře? ja je nikdy neslysel...
kytara(y): Epiphone G-400 CH, Ibanez GAX30
kombo(a): Ibanez Tone Blaster 15

R.I.P. Bon
Obrázek
Ic3m4N

Příspěvek od Ic3m4N »

ME2D píše:nevím proč je ten Wylde teď tak populární, já ho vůbec neznám, hraje dobře? ja je nikdy neslysel...
Chlape kde žiješ? Ze který planety jsi že neznáš Zakka!? :D Jeden z nejlepších (podle mě nejlepší) kytaristů světa! Dvorní kytarista Ozzyho Osbourne! Ikona Black Label Society... Jeho nástroje (a že jich má se signaturou od Gibsonu + taky Epi mrtě) jsou opravdovými lahůdkami! Prostě Zakk... asi takhle chlape: http://youtube.com/watch?v=rYMupc564zE
Obrázek
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

ME2D píše:nevím proč je ten Wylde teď tak populární, já ho vůbec neznám, hraje dobře? ja je nikdy neslysel...
Milý vole!
Uznávám tvoje nadšení pro elektrikáře,jenže na světě je spousta dalších hodnot,takže by nebylo od věci si sundat ty klapky z očí,vyšťourat něčím z blatouchů /uší/ zatuchlost a fundamentalismus a rozhlédnout se po tom světě vezdejším...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Abych řekl pravdu, vím o koho běží ale znám ho jenom z Ozzyho - Ozzmosis (či jak) a to je všecko co o něm vím...a vůbec se mi nelíbí jeho image atd.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Joey píše:Abych řekl pravdu, vím o koho běží ale znám ho jenom z Ozzyho - Ozzmosis (či jak) a to je všecko co o něm vím...a vůbec se mi nelíbí jeho image atd.
Milej Džouí-tvé mládí jest dostatečnou omluvou pro tuto mezeru v kejtrovým vzdělání :wink:
Zjisti si o něm něco-obzvlášť příběh jeho příchodu k Ozzymu je sice tak trochu jako z červený knihovny,nicméně jest důkazem,že i komáří prdi jako jsme my to při dostačené píli,vůli a samozřejmě talentu můžou dotáhnout až na Olymp :wink:

P.S....na image kohokoli jsem vždy kakal a kakám nadále :!:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
NoRespect
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NoRespect »

Zakk Wylde je borec!! :twisted:
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

Zakka uznávám, ale pro mě nejlepší kytarista je Mark Knopfler, protože já jsem naprostý blázen do feelingové kytary, a tu má podle mě nejlepší. Můj osobní názor.
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
Ic3m4N

Příspěvek od Ic3m4N »

Stalinova.Babicka píše:Zakka uznávám, ale pro mě nejlepší kytarista je Mark Knopfler, protože já jsem naprostý blázen do feelingové kytary, a tu má podle mě nejlepší. Můj osobní názor.
Právě, téma nejlepší kytarista by ale patřilo přepokládám jinam.. navíc u toho se víc lidí prostě nedohodne :) Šlo mi o zvuk kytary s hřebíčkama v těle...
Obrázek
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Ic3m4N píše:
Stalinova.Babicka píše:Zakka uznávám, ale pro mě nejlepší kytarista je Mark Knopfler, protože já jsem naprostý blázen do feelingové kytary, a tu má podle mě nejlepší. Můj osobní názor.
Právě, téma nejlepší kytarista by ale patřilo přepokládám jinam.. navíc u toho se víc lidí prostě nedohodne :) Šlo mi o zvuk kytary s hřebíčkama v těle...
Myslím že víčka-nevíčka,nejlepší bude když se soustředíš na to,co ti leze z pazour :!: :idea: :idea:
To je IMHO důležitý-jinak si tam s pánembohem přitluč třeba ešus plnej kolínek :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Ic3m4N

Příspěvek od Ic3m4N »

pavel68 píše:
Ic3m4N píše:
Myslím že víčka-nevíčka,nejlepší bude když se soustředíš na to,co ti leze z pazour :!: :idea: :idea:
To je IMHO důležitý-jinak si tam s pánembohem přitluč třeba ešus plnej kolínek :wink:
Tak jako vztah kytara/moje ruka a její vliv na hraní je samozřejmej :D Teď to sice s 10-ti stehama půjde špatně, ale pak by to i s víčkama mohlo hrát fajn ;)
Obrázek
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

pavel68 píše:
Milý vole!
Uznávám tvoje nadšení pro elektrikáře,jenže na světě je spousta dalších hodnot,takže by nebylo od věci si sundat ty klapky z očí,vyšťourat něčím z blatouchů /uší/ zatuchlost a fundamentalismus a rozhlédnout se po tom světě vezdejším...
:) me je nakej zek vajlt taky uplne ukradenej
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

zakk wylde je technicky vyspelej a to je tak vsecko jeho sola jenom malokdo oceni.... byl sem na nej nazivo a vubec se mi to nelibilo
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

nevim no Zakka znam ale nemam ho nejak rad ani styl jeho ani kytary
Swamp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swamp »

Ty vole tohle je téma o zátkách na kytaře, ne o tom kdo má rád Zakka a kdo ne...
Obrázek
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

Zakk a víčka, cožpak nevidíš tu jasnou spojitost??? :D :D
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“