Nová akustika-Jumbo vs. Western
Pravidla fóra
Nová akustika-Jumbo vs. Western
Ahoj,doufám že tu někde ty kytary nejsou(hledal jsem) ale nyní řeším Dilemma jsem vášnivý akustikář ale zatím už asi 4 roky vlastním španělku strunal a chtěl bych něco na co bych obul kovovky a rozhoduji se mezi dvěma kytarama a jelikož jsem student a je mi trapně chodit a žebrat po rodičích rozhodl jsem se že si vydělám na něco levného uvažuji nad těmito modely : http://kytary.cz/marris-jumbo-serie-220 ... 28:0:0:1:0 někde jsem četl že Marris je celkem výhodná koupě co se týče poměru cena výkon a druhý kousek http://kytary.cz/ibanez-v70/82670/?SE673:0:0:1:0 a nakonec třetí i když jsem na fender nic moc chválu neslyšel http://kytary.cz/fender-westernova-kyta ... 73:0:0:1:0 .Všem moc děkuji že se se mnou podělí o své názory poznatky a tak dále 
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
hrál sem na toho Marisse , zvuk to má fakt pěknej a hlavně supr basy ale byla taková křivá trochu. Jinak zpracováni je taky ok, když vychmátneš rovnej kus tak bude nejlepší tady z těch na který odkazuješ
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
prosímtě jak křivá ? říkáš že zpracování ok tak něják mi to nedocvalkoGreeg píše:hrál sem na toho Marisse , zvuk to má fakt pěknej a hlavně supr basy ale byla taková křivá trochu. Jinak zpracováni je taky ok, když vychmátneš rovnej kus tak bude nejlepší tady z těch na který odkazuješ
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008
měla trochu křivej krk v oblasi od 12 pržce a výš. Tím zpracováním myslim docela kvalitní ladící mechaniky (na pohled a omak) pěknou povrchovou ůpravu , pražce, kobylka, lemy atd , vše v poho
ihned jak si tu kytaru koupíš tak ale musíš vyměnit struny ideálně aspon na Matrin 12
ihned jak si tu kytaru koupíš tak ale musíš vyměnit struny ideálně aspon na Matrin 12
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
je to kus od kusu, před-výběr si třeba udělej přes net, ale ve finále rozhodně běž vybírat do kamennýho obchodu (i kytary.cz ho mají), kytaru si vyzkoušej a pořádně ji prohlídni - celkovým zpracováním se můžou lišit... jeden kousek bude udělaný výborně, jiný odflákle - a přitom to bude tentýž typ od téhož výrobce.Marko007 píše:prosímtě jak křivá ? říkáš že zpracování ok tak něják mi to nedocvalkoGreeg píše:hrál sem na toho Marisse , zvuk to má fakt pěknej a hlavně supr basy ale byla taková křivá trochu. Jinak zpracováni je taky ok, když vychmátneš rovnej kus tak bude nejlepší tady z těch na který odkazuješ
děkuju jsi zlatá,jenom doufám že jí v tomhle zapadákově někde najdujana píše:je to kus od kusu, před-výběr si třeba udělej přes net, ale ve finále rozhodně běž vybírat do kamennýho obchodu (i kytary.cz ho mají), kytaru si vyzkoušej a pořádně ji prohlídni - celkovým zpracováním se můžou lišit... jeden kousek bude udělaný výborně, jiný odflákle - a přitom to bude tentýž typ od téhož výrobce.Marko007 píše:prosímtě jak křivá ? říkáš že zpracování ok tak něják mi to nedocvalkoGreeg píše:hrál sem na toho Marisse , zvuk to má fakt pěknej a hlavně supr basy ale byla taková křivá trochu. Jinak zpracováni je taky ok, když vychmátneš rovnej kus tak bude nejlepší tady z těch na který odkazuješ
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008