Nová akustika-Jumbo vs. Western

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Marko007

Nová akustika-Jumbo vs. Western

Příspěvek od Marko007 »

Ahoj,doufám že tu někde ty kytary nejsou(hledal jsem) ale nyní řeším Dilemma jsem vášnivý akustikář ale zatím už asi 4 roky vlastním španělku strunal a chtěl bych něco na co bych obul kovovky a rozhoduji se mezi dvěma kytarama a jelikož jsem student a je mi trapně chodit a žebrat po rodičích rozhodl jsem se že si vydělám na něco levného uvažuji nad těmito modely : http://kytary.cz/marris-jumbo-serie-220 ... 28:0:0:1:0 někde jsem četl že Marris je celkem výhodná koupě co se týče poměru cena výkon a druhý kousek http://kytary.cz/ibanez-v70/82670/?SE673:0:0:1:0 a nakonec třetí i když jsem na fender nic moc chválu neslyšel http://kytary.cz/fender-westernova-kyta ... 73:0:0:1:0 .Všem moc děkuji že se se mnou podělí o své názory poznatky a tak dále :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
wenca77

Příspěvek od wenca77 »

Tím Marrisem fakt nic nezkazíš.
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Konečně tady v té sekci je hrozně mrtvo....... Nehrál jsi na to jumbo ? ještě tam byla taková tmavá marris western ale tu jaksik teď nemůžu najít....
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

hrál sem na toho Marisse , zvuk to má fakt pěknej a hlavně supr basy ale byla taková křivá trochu. Jinak zpracováni je taky ok, když vychmátneš rovnej kus tak bude nejlepší tady z těch na který odkazuješ
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Greeg píše:hrál sem na toho Marisse , zvuk to má fakt pěknej a hlavně supr basy ale byla taková křivá trochu. Jinak zpracováni je taky ok, když vychmátneš rovnej kus tak bude nejlepší tady z těch na který odkazuješ
prosímtě jak křivá ? říkáš že zpracování ok tak něják mi to nedocvalko :oops:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

měla trochu křivej krk v oblasi od 12 pržce a výš. Tím zpracováním myslim docela kvalitní ladící mechaniky (na pohled a omak) pěknou povrchovou ůpravu , pražce, kobylka, lemy atd , vše v poho

ihned jak si tu kytaru koupíš tak ale musíš vyměnit struny ideálně aspon na Matrin 12
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

Marko007 píše:
Greeg píše:hrál sem na toho Marisse , zvuk to má fakt pěknej a hlavně supr basy ale byla taková křivá trochu. Jinak zpracováni je taky ok, když vychmátneš rovnej kus tak bude nejlepší tady z těch na který odkazuješ
je to kus od kusu, před-výběr si třeba udělej přes net, ale ve finále rozhodně běž vybírat do kamennýho obchodu (i kytary.cz ho mají), kytaru si vyzkoušej a pořádně ji prohlídni - celkovým zpracováním se můžou lišit... jeden kousek bude udělaný výborně, jiný odflákle - a přitom to bude tentýž typ od téhož výrobce.
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

jana píše:
Marko007 píše:
je to kus od kusu, před-výběr si třeba udělej přes net, ale ve finále rozhodně běž vybírat do kamennýho obchodu (i kytary.cz ho mají), kytaru si vyzkoušej a pořádně ji prohlídni - celkovým zpracováním se můžou lišit... jeden kousek bude udělaný výborně, jiný odflákle - a přitom to bude tentýž typ od téhož výrobce.
děkuju jsi zlatá,jenom doufám že jí v tomhle zapadákově někde najdu
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Homerda

Příspěvek od Homerda »

A co takhle neco z ceskych luhu a haji? Co treba Strunal?Od nich jsou kvalitni a cenove dostupne kytary, treba by jsi nakou nasel...
Stop dreaming, start playing!
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Homerda píše:A co takhle neco z ceskych luhu a haji? Co treba Strunal?Od nich jsou kvalitni a cenove dostupne kytary, treba by jsi nakou nasel...
Ja mám strunal španělku no :lol: takže česko už sem přezkoušel
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“