Chci si udělat na pryxi vlastní zesilovač

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
soogun

Chci si udělat na pryxi vlastní zesilovač

Příspěvek od soogun »

Na praxi mám možnost udělat si vlastní zesilováč předzesilovač by byl z mýho současnýho komba koncovej si právě vyrobil chtěl bych asi 2*70 si zatim tak zkusit a chtěl jsem se zeptat jaký teda na to vlastně reproduktory nebo spíš rovnou kompletní bedny musej bejt na basu náký spešl nebo stačí klasická zvuková?
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: Chci si udělat na pryxi vlastní zesilovač

Příspěvek od aivn86 »

soogun píše:koncovej si právě vyrobil chtěl bych asi 2*70 si zatim tak zkusit a chtěl jsem se zeptat jaký teda na to vlastně reproduktory nebo spíš rovnou kompletní bedny musej bejt na basu náký spešl nebo stačí klasická zvuková?
Můžeš tohle toto napsat ještě jednou nějak srozumitelně... Nějak to pořádně nepobírám a nechtěl bych tu tlachat úplně něco mimo...

Jaká klasická zvuková?? co si pod tím mám představit... :D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

aivn86 píše:
soogun píše:koncovej si právě vyrobil chtěl bych asi 2*70 si zatim tak zkusit a chtěl jsem se zeptat jaký teda na to vlastně reproduktory nebo spíš rovnou kompletní bedny musej bejt na basu náký spešl nebo stačí klasická zvuková?
Můžeš tohle toto napsat ještě jednou nějak srozumitelně... Nějak to pořádně nepobírám a nechtěl bych tu tlachat úplně něco mimo...

Jaká klasická zvuková?? co si pod tím mám představit... :D
Asi bude stačit když doplní tečky a čárky:)
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

soogun píše:Na praxi mám možnost udělat si vlastní zesilováč předzesilovač by byl z mýho současnýho komba koncovej si právě vyrobil chtěl bych asi 2*70 si zatim tak zkusit a chtěl jsem se zeptat jaký teda na to vlastně reproduktory nebo spíš rovnou kompletní bedny musej bejt na basu náký spešl nebo stačí klasická zvuková?
ja sem to pochopil,ta klasicka zvukava,mysli reproduktory,nebo boxy.no to na co tom chces hrat,jestli basu tak pochopitelne basovy a kdyz kejtru tak normalni na kytaru.
Thinking ...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“