Chci si udělat na pryxi vlastní zesilovač
Pravidla fóra
Chci si udělat na pryxi vlastní zesilovač
Na praxi mám možnost udělat si vlastní zesilováč předzesilovač by byl z mýho současnýho komba koncovej si právě vyrobil chtěl bych asi 2*70 si zatim tak zkusit a chtěl jsem se zeptat jaký teda na to vlastně reproduktory nebo spíš rovnou kompletní bedny musej bejt na basu náký spešl nebo stačí klasická zvuková?
Re: Chci si udělat na pryxi vlastní zesilovač
Můžeš tohle toto napsat ještě jednou nějak srozumitelně... Nějak to pořádně nepobírám a nechtěl bych tu tlachat úplně něco mimo...soogun píše:koncovej si právě vyrobil chtěl bych asi 2*70 si zatim tak zkusit a chtěl jsem se zeptat jaký teda na to vlastně reproduktory nebo spíš rovnou kompletní bedny musej bejt na basu náký spešl nebo stačí klasická zvuková?
Jaká klasická zvuková?? co si pod tím mám představit...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Asi bude stačit když doplní tečky a čárky:)aivn86 píše:Můžeš tohle toto napsat ještě jednou nějak srozumitelně... Nějak to pořádně nepobírám a nechtěl bych tu tlachat úplně něco mimo...soogun píše:koncovej si právě vyrobil chtěl bych asi 2*70 si zatim tak zkusit a chtěl jsem se zeptat jaký teda na to vlastně reproduktory nebo spíš rovnou kompletní bedny musej bejt na basu náký spešl nebo stačí klasická zvuková?
Jaká klasická zvuková?? co si pod tím mám představit...
ja sem to pochopil,ta klasicka zvukava,mysli reproduktory,nebo boxy.no to na co tom chces hrat,jestli basu tak pochopitelne basovy a kdyz kejtru tak normalni na kytaru.soogun píše:Na praxi mám možnost udělat si vlastní zesilováč předzesilovač by byl z mýho současnýho komba koncovej si právě vyrobil chtěl bych asi 2*70 si zatim tak zkusit a chtěl jsem se zeptat jaký teda na to vlastně reproduktory nebo spíš rovnou kompletní bedny musej bejt na basu náký spešl nebo stačí klasická zvuková?
Thinking ...