Wohma píše:Amplitube je super, jeste doplnim Guitar Rig, nemam s nim osobni zkusenosti, ale je to konkurent Amplitubu a podle nekterych lepsi.
jvaclavik: Jak jsi spokojen s Cortem M600? Hodlam ho porizovat, tak me zajima kazdy detail

Jsem naprosto spokojenej:) jediný co se tomu dalo vytknout je mírný drnčení který sem tam měl, ale zvýšil sem si tu kobylku a je to lepčí, nicméně ještě to asi trošku poupravim. Ale jinak výborný hraní i zpracování. Pořídil jsem si ho vlastně na tvoje doporučení, nebo respektive šel sem do obchodu s tim že o něm uvažuju.. ještě jsem váhal mezi cort fx1q, ale ten měl tvrdší struny, a ani ten vzhled mi nepřišel příliš dobrej, na druhou stranu má takovej víc plochej hmatník a je to trošku znát, řek bych že to je o kouda přesnější (a je to asi i těma tvrdšíma strunama).
Jo a ještě tam měli (v guitarparku na Václaváku) nějakou kytaru Parker, nevim co to bylo za typ, stála 12k, a prodavači z toho byli uplně paf

chválili to pořád že to má hezkej zvuk, a brutální vzhled. To s tim zvukem musim potvrdit..

ale jinak mě to tak nezaujalo.
Jinak jestli máš nějaký konkrétní dotazy tak se ptej, klidně můžeš i na icq
no a ke kompu sem to připojil normálně přes redukci z velkýho jacku na malej za 25kč a s mejma obyč reprákama to hraje překvapivě dobře. Ale už mam lepší asi 20W repro, to bude lepší, už se na to těšim