Distortion efekt
Pravidla fóra
Distortion efekt
Zdravím , chtěl bych si pořídit nějaký slušný distortion efekt , na rock i metal , něco trochu univerzálnějšího ,aby to nebyla zas moc velká pila ,ale zas ne nejaký huhlátko , poraďte který, koukal jsem na Turbo RAT a na You Dirty RAT je mezi nimi nějaký větší rozdíl ??? A nebo třeba na Bosse OS2 ,nebo poraďte nějaký jiný.Díky moc. 
Cau, moc velky rozdil mezi nima nebude, Turbo bude mit mozna vic gainu, ale pokud nehrajes naky prasecarny, budou stacit oba. Pokud chces hrat metal, pak jeste prichazi v uvahu Line6 Ubermetal nebo EHX Metal Muff. Boss OS2 jsem tusim slysel kdyz na nej hral kamos na koncerte a moc me to nezaujalo 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Turbo a Dirty maj když je budeš mít vedle sebe docela jiný zkreslení, pokud můžeš vyzkoušej, ale z ukázek na webu je to taky slyšet. Ale charakter zůstává stejnej.
Nevim jestli to doporučit na metal no, záleží jakej metal hraješ a jakej chceš mít zvuk. Ale rozhodně to neni něco čemu bych řek metalovej sound.
Nevim jestli to doporučit na metal no, záleží jakej metal hraješ a jakej chceš mít zvuk. Ale rozhodně to neni něco čemu bych řek metalovej sound.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
já bych doporučil Mega Distortion od Bosse MD-2 .. je prý hodně univerzální jak na rock tak i na metal ja vlastním DS-2 Turbo distortion a ten zas na metal moc není 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Teď hraju na VHRelief 666 a to je Distortion jako prase. MT2 je proti tomu ořezávátko (zkoušel jsem je vedle sebe,ale zase je dražší,no). Na čistým kanálu lampy je to mazec. Proto prodávám BOSS OS-2.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
Nee,plácl jsem se přez kapsu a nový. Ještě jsem ale stihnul cenu 4500,-

- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Nahrávku nemám. Leda někdy na zkoušce,až by se přitáhl komp. Ale nic neslibuju. Jinak zvuky maj na stránkách vhreliev.com A dost odpovídaj. Je to taková přenosná MESSA 
Jo,prodává se to na MUSICERu
Jo,prodává se to na MUSICERu
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Dražší je. Je to holt kvalitka se zárukou hand-made(opravitelnost u výrobce neni problém). Ale ten buldok by taky nemusel bejt marnej.
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl