Boss MT-2
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
No to je mi jasný, já má 30W Marshala. A nevím jak to nastavit?pigdestroyer píše:no ono je taky potreba met k tomu adekvatni aparat, kdyz to prasknes pred 100w lampovou hlavu a povalis do kvalitniho 4x12 boxu tak ti ten zvuk natrhne p***l .. pres 8palcovej preprak 3w tranzistor to znit proste nebude
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem zkoušel ale nějak mi to nezní. Já Thrash beru jako Arakain, Metallica, Megadeth...pigdestroyer píše:tak zkus to nastaveni co maji na strankach, thrash - to je siroky pojem.. kazdej bere za thrash zvuk neco jinyho ..Bubajz píše:De to nastavit, ale já se tady ptal jak nejlíp jde nastavit efekt Boss MT-2 na Thrash.
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pigdestroyer: Ty seš debil, já jsem mu jen vysvětlil co myslel Joey tim že by to vyhodil z okna, když to napoprvé nepochopil
... jak sem to měl napsat? Nejdřív mu strčit do huby dudlík a pak říct " No, víš, ono, bohužel toto kombíčko není uplně vhodné a i když tam strčíš jakoukoliv krabičku, tak z toho extra dělo neuděláš" ?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
spouste lidi ten tvuj smejd staci a je rado ze ma pres co hratvikicek píše:pigdestroyer: Ty seš debil, já jsem mu jen vysvětlil co myslel Joey tim že by to vyhodil z okna, když to napoprvé nepochopil... jak sem to měl napsat? Nejdřív mu strčit do huby dudlík a pak říct " No, víš, ono, bohužel toto kombíčko není uplně vhodné a i když tam strčíš jakoukoliv krabičku, tak z toho extra dělo neuděláš" ?
- Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Jak tohle muzes tvrdit? hrals na nej? slysels ho nekdy vubec? Ja sem ho neslysel, takze nemuzu soudit. Vim ze se obecne o rade MG rika ze je to "sh*t" ale proc by tam nemohl s krabkou najit ten svuj zvuk kterej by mu proste vyhovoval, proc myslis ze stejnou radu pouziva, jak uz nekdo zminoval, Static-X ? Bublajz se jenom pta jak nastavit urcity zvuk, protoze se mu to zatim nedari a vy hned ze na tom kombu to absolutne nemuze nastavit, ze je smejd a ma ho vyhodit...vikicek píše:pigdestroyer: Ty seš debil, já jsem mu jen vysvětlil co myslel Joey tim že by to vyhodil z okna, když to napoprvé nepochopil... jak sem to měl napsat? Nejdřív mu strčit do huby dudlík a pak říct " No, víš, ono, bohužel toto kombíčko není uplně vhodné a i když tam strčíš jakoukoliv krabičku, tak z toho extra dělo neuděláš" ?
Ano hrál jsem na něj, kamarád má MG15 a je to opravdu sh*t. Nevim proč to všichni adresujete na mě, já se o tom kombu nezmiňoval, to až když mu Joey poradil ad ho vyhodí z okna, tak sem mu to upřesnil...děláte tady ze mě lumpa a hajzla co nadává na co může a nic mu neni dobrý 
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jo ten lump a hajzl sem jávikicek píše:Ano hrál jsem na něj, kamarád má MG15 a je to opravdu sh*t. Nevim proč to všichni adresujete na mě, já se o tom kombu nezmiňoval, to až když mu Joey poradil ad ho vyhodí z okna, tak sem mu to upřesnil...děláte tady ze mě lumpa a hajzla co nadává na co může a nic mu neni dobrý
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009