Boss MT-2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Bubajz

Boss MT-2

Příspěvek od Bubajz »

Zdravim, chci se zeptat jestli někdo nevíte jak nastavit efekt Boss MT-2, aby zněl na styl Thrash Metalu. Vůbec se mi to nedaří.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

no ono je taky potreba met k tomu adekvatni aparat, kdyz to prasknes pred 100w lampovou hlavu a povalis do kvalitniho 4x12 boxu tak ti ten zvuk natrhne p***l .. pres 8palcovej preprak 3w tranzistor to znit proste nebude
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

pigdestroyer píše:no ono je taky potreba met k tomu adekvatni aparat, kdyz to prasknes pred 100w lampovou hlavu a povalis do kvalitniho 4x12 boxu tak ti ten zvuk natrhne p***l .. pres 8palcovej preprak 3w tranzistor to znit proste nebude
No to je mi jasný, já má 30W Marshala. A nevím jak to nastavit?
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Tak tohle je vrchol :lol:
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

tak to myslim ze na tom neni moc co posrat, zkus spis vymenit baterku nebo snuru..zda se mi divny ze ti tam nejde nic natocit
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

De to nastavit, ale já se tady ptal jak nejlíp jde nastavit efekt Boss MT-2 na Thrash.
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

*Twisted.Brother* píše:Tak tohle je vrchol :lol:
Nevim co s ti nezdá.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Bubajz píše:
Nevim co s ti nezdá.
To kombo bys měl buďto prodat nebo prohodit oknem ale proti vkusu...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

Joey píše:
Bubajz píše:
Nevim co s ti nezdá.
To kombo bys měl buďto prodat nebo prohodit oknem ale proti vkusu...
Proč myslíš?
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Protože je to šmejd
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

vikicek píše:Protože je to šmejd
ses k****. chtel bych videt tebe kdyby ti nekdo vyklada ze mas smejda. podivej se na ten topic kde pisou ze kytarista ze static-x pouziva marshall mg .
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Bubajz píše:De to nastavit, ale já se tady ptal jak nejlíp jde nastavit efekt Boss MT-2 na Thrash.
tak zkus to nastaveni co maji na strankach, thrash - to je siroky pojem.. kazdej bere za thrash zvuk neco jinyho ..
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

pigdestroyer píše:
vikicek píše:Protože je to šmejd
ses k****. chtel bych videt tebe kdyby ti nekdo vyklada ze mas smejda. podivej se na ten topic kde pisou ze kytarista ze static-x pouziva marshall mg .
Díky
Bubajz

Příspěvek od Bubajz »

pigdestroyer píše:
Bubajz píše:De to nastavit, ale já se tady ptal jak nejlíp jde nastavit efekt Boss MT-2 na Thrash.
tak zkus to nastaveni co maji na strankach, thrash - to je siroky pojem.. kazdej bere za thrash zvuk neco jinyho ..
No to jsem zkoušel ale nějak mi to nezní. Já Thrash beru jako Arakain, Metallica, Megadeth...
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

a jedes pres adapter nebo pres baterku? ten zvuk dela spousta veci, jen samotna krabka te nespasi, chce to i dobrou kytaru, dej si to radne nahlas, potichu to nevynikne .. taky si dej pozor jesi mas treba stejny ladeni, muzou mit podladenou kytaru..
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

pigdestroyer: Ty seš debil, já jsem mu jen vysvětlil co myslel Joey tim že by to vyhodil z okna, když to napoprvé nepochopil :roll: ... jak sem to měl napsat? Nejdřív mu strčit do huby dudlík a pak říct " No, víš, ono, bohužel toto kombíčko není uplně vhodné a i když tam strčíš jakoukoliv krabičku, tak z toho extra dělo neuděláš" ?
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

vikicek píše:pigdestroyer: Ty seš debil, já jsem mu jen vysvětlil co myslel Joey tim že by to vyhodil z okna, když to napoprvé nepochopil :roll: ... jak sem to měl napsat? Nejdřív mu strčit do huby dudlík a pak říct " No, víš, ono, bohužel toto kombíčko není uplně vhodné a i když tam strčíš jakoukoliv krabičku, tak z toho extra dělo neuděláš" ?
spouste lidi ten tvuj smejd staci a je rado ze ma pres co hrat
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eclipse »

vikicek píše:pigdestroyer: Ty seš debil, já jsem mu jen vysvětlil co myslel Joey tim že by to vyhodil z okna, když to napoprvé nepochopil :roll: ... jak sem to měl napsat? Nejdřív mu strčit do huby dudlík a pak říct " No, víš, ono, bohužel toto kombíčko není uplně vhodné a i když tam strčíš jakoukoliv krabičku, tak z toho extra dělo neuděláš" ?
Jak tohle muzes tvrdit? hrals na nej? slysels ho nekdy vubec? Ja sem ho neslysel, takze nemuzu soudit. Vim ze se obecne o rade MG rika ze je to "sh*t" ale proc by tam nemohl s krabkou najit ten svuj zvuk kterej by mu proste vyhovoval, proc myslis ze stejnou radu pouziva, jak uz nekdo zminoval, Static-X ? Bublajz se jenom pta jak nastavit urcity zvuk, protoze se mu to zatim nedari a vy hned ze na tom kombu to absolutne nemuze nastavit, ze je smejd a ma ho vyhodit...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Ano hrál jsem na něj, kamarád má MG15 a je to opravdu sh*t. Nevim proč to všichni adresujete na mě, já se o tom kombu nezmiňoval, to až když mu Joey poradil ad ho vyhodí z okna, tak sem mu to upřesnil...děláte tady ze mě lumpa a hajzla co nadává na co může a nic mu neni dobrý :roll:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

vikicek píše:Ano hrál jsem na něj, kamarád má MG15 a je to opravdu sh*t. Nevim proč to všichni adresujete na mě, já se o tom kombu nezmiňoval, to až když mu Joey poradil ad ho vyhodí z okna, tak sem mu to upřesnil...děláte tady ze mě lumpa a hajzla co nadává na co může a nic mu neni dobrý :roll:
Jo ten lump a hajzl sem já :D. Hrál sem na to samo co vik a nejhodnotnější část toho komba je ta bedna a logo Marshall :roll:. Je to hnus a nikdo, ani nějakej pán ze Štiťik Ykš (no resp. ten už vůbec bo ta muzika se mi hnusí), mi to nevyvrátí HOWGH!!!
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“