Stáčení se krku do "vrtule"
Pravidla fóra
Stáčení se krku do "vrtule"
ahoj,
mam kytaru uz neco kolem dvou let a nedavno jsem si všimnul , že krk kytary se stáčí jakoby do vrtule , možná je to tím ,že kytara je pořád nalazena v Drop D (DADGHE) , nebo možná tím , že jsem měnil struny z původních , tak 8 - max.9 , na desítky a že jsem utahoval trochu tremolo ,aby se tolik nezvedalo .
nevíte , co s kytarou aby se krk zase narovnal ?
mam kytaru uz neco kolem dvou let a nedavno jsem si všimnul , že krk kytary se stáčí jakoby do vrtule , možná je to tím ,že kytara je pořád nalazena v Drop D (DADGHE) , nebo možná tím , že jsem měnil struny z původních , tak 8 - max.9 , na desítky a že jsem utahoval trochu tremolo ,aby se tolik nezvedalo .
nevíte , co s kytarou aby se krk zase narovnal ?
Tohle je normální postup, já ti jen řek jak ti to spravěj. Co bys dělal? namáčel ho a šponoval svěrkana? tahle to funguje normálně. Zatím jsem nezachytil, že by se ty krky kroutily dál. Prostě nějak vyschly, nebo se dotvarovaly. To jsou holt nástroje šitý horkou jehlou. Všechno si sedne později. Dělal jsem si to na base a krk je po roce rovnej.Orchid píše:a nějaký míň drastický řešení ?DwPetr píše:To je jednoduchý, sundej z něho struny, srovnej ho šroubem do roviny a na pásový brusce ho sbruš do roviny. Nebo to nech udělat kytaráře. Zarovná to, nahodí ti na to nový pražce a krk bude zas jak novej.
Počítej že to bude stát přibližně 500,- prakticky platíš přepražcování, zbroušení je prkotina. Pak jen trochu utopit nulťák a uvidí se jak to bude s dohmatem, ale tam určitě půjde tremolo níž. Na base jsem ho musel podložit.
Prej drasticky. Drasticky bych možná nazval to napasování fendráckýho krku na SG, a to za podmínky, že bych ho řezal motorovkou
Tohle je běžná čistá práce.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
no zatim je to unosný , jestli se bude krk dál točit ,tak budu uset s kytarou asi nekam zajit no . Dik za raduDwPetr píše:Tohle je normální postup, já ti jen řek jak ti to spravěj. Co bys dělal? namáčel ho a šponoval svěrkana? tahle to funguje normálně. Zatím jsem nezachytil, že by se ty krky kroutily dál. Prostě nějak vyschly, nebo se dotvarovaly. To jsou holt nástroje šitý horkou jehlou. Všechno si sedne později. Dělal jsem si to na base a krk je po roce rovnej.Orchid píše:a nějaký míň drastický řešení ?DwPetr píše:To je jednoduchý, sundej z něho struny, srovnej ho šroubem do roviny a na pásový brusce ho sbruš do roviny. Nebo to nech udělat kytaráře. Zarovná to, nahodí ti na to nový pražce a krk bude zas jak novej.
Počítej že to bude stát přibližně 500,- prakticky platíš přepražcování, zbroušení je prkotina. Pak jen trochu utopit nulťák a uvidí se jak to bude s dohmatem, ale tam určitě půjde tremolo níž. Na base jsem ho musel podložit.
Prej drasticky. Drasticky bych možná nazval to napasování fendráckýho krku na SG, a to za podmínky, že bych ho řezal motorovkou![]()
Tohle je běžná čistá práce.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele: