Jaký dosáhnout vytouženého zvuku?
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale musí to něčim přece tlačit, asi jsem měl napsat spíš Marshall, mě ten zvuk nesedí. Jsem na to starej, už holt Claptonovatímpigdestroyer píše:kylesa hraje na krankDwPetr píše:Souhlasím s Pavlem 68, asi je to tím , že všechno srovnávám s lampou, jen s lampou ze který leze čitelnej zvuk.... Vyroste z toho, později ano.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
ale v te kapele nehrajou decka..DwPetr píše:No jo, ale musí to něčim přece tlačit, asi jsem měl napsat spíš Marshall, mě ten zvuk nesedí. Jsem na to starej, už holt Claptonovatímpigdestroyer píše:kylesa hraje na krankDwPetr píše:Souhlasím s Pavlem 68, asi je to tím , že všechno srovnávám s lampou, jen s lampou ze který leze čitelnej zvuk.... Vyroste z toho, později ano.
já taky,John 5 a Twiggy Ramirez dávali MM nejlepší zvuk,třeba Beatiful People...Demilich píše:Ty já třeba zbožňujupigdestroyer píše: ja treba nesnasim zvuk kytar u mansona, ty industrialni hnusy mi prijdou k zbliti oproti tomuhle..![]()
Vidíte, každej má něco...
Mi se ten zvuk ne že nelíbí, ale nic na něm nevidím zvláštního. Naučil jsem brát věci z téhle stránky -> štve to méně lidí
2nero:ty si vždycky musíš rejpnout co?
To jsme říct nechtěli, že je to o věku, nemužu mluvit za Pavla, ale řek bych že jsme to oba mysleli tak, že až za nějakou dobu bude mít přístup k lepšímu aparátu, že si zas o zvuku udělá jinou představu. Soudíme podle sebe, což nemusí znamenat, že to nějak platí za obecnou pravdu, jen máme oba názor, že jsou lepší zvuky, který by ukázaly daleko víc.
Jestli mu je 15, nebo 40 nehraje roli
I když teď koukám že má 9kilo a protože vím jak to hraje, tam myslím že udělá daleko lepší zvuk, než v tý nahrávce
Jestli mu je 15, nebo 40 nehraje roli
I když teď koukám že má 9kilo a protože vím jak to hraje, tam myslím že udělá daleko lepší zvuk, než v tý nahrávce
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jj, to hledání svatého grálu kytaristova zvaném "vytoužený zvuk" je vzrušující a inspirující (třeba čekání na vytoužený apec. či krabku a pak si stím hrát) ale někdy je to k nasrání (hlavně když pak kouknu na účet a po čase dím "sakra,co tomu ještě chybí?")
Ale vovovovovotom to je
Ale vovovovovotom to je
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Zdarec, nechce se mi zakáldat novej tak hop sem:
Můj vytoužený zvuk by měl být něco takového:
http://www.youtube.com/watch?v=U5YEqmIIdj8
Ta kejtra
slint a ten zvouček. Peklissimo a krásně čitelné, prostě to jeono co chci
Dosáhnu toho myslíte třeba s tím Crate FW 120 (trand) ?? Nebo je takový luxusní zvouček jenom čistě záležitost podobných srand jako Mesa atd???
Já myslím že i trand kvalitní by to měl dát ne?
Přecejenom to není nějakej ultra krásnej zvuk 
Můj vytoužený zvuk by měl být něco takového:
http://www.youtube.com/watch?v=U5YEqmIIdj8
Ta kejtra
Já myslím že i trand kvalitní by to měl dát ne?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
ale vždyť ten zvuk je vážně kanální, ale proti gustu...Demilich píše:Heheh ten byl dobrej, vtip dneškaMaples píše:no fuj:D kup si line6, vytoč všechno napravo a je to...
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele: