Hrajeme U2
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Hrajeme U2
aneb vaše zkušenosti, názory, hardware, nastavení atd 
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
aha no mozna jsem to spatne vyjadrilMarko007 píše:hehe to sem nějak nepobral
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
The Edge - "Pride"
Album The Unforgettable Fire (U2)
Boss OD-3 -> Boss DD-6 -> Boss CE-5 -> Boos RV-5
(http://www.rolandmusic.ro/sound-uri.php)
Album The Unforgettable Fire (U2)
Boss OD-3 -> Boss DD-6 -> Boss CE-5 -> Boos RV-5
(http://www.rolandmusic.ro/sound-uri.php)
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
mno jor0nn!e píše:Ja jsem smysl topicu pochopil neboj..... ale vypada to ze tady zas tolik fanousku U2 neni.... a ja jsem nechtel psat nejaky ptakoviny kdyz se me to netyka jako soudruh marko...
Omg a cos napsal teď ? ještě větší ptákovinu tím sem naznačil že to taky každý nemusí pochopit víš ! aby to trochu upřesnilr0nn!e píše:Ja jsem smysl topicu pochopil neboj..... ale vypada to ze tady zas tolik fanousku U2 neni.... a ja jsem nechtel psat nejaky ptakoviny kdyz se me to netyka jako soudruh marko...
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
Marko007 píše:Omg a cos napsal teď ? ještě větší ptákovinu tím sem naznačil že to taky každý nemusí pochopit víš ! aby to trochu upřesnilr0nn!e píše:Ja jsem smysl topicu pochopil neboj..... ale vypada to ze tady zas tolik fanousku U2 neni.... a ja jsem nechtel psat nejaky ptakoviny kdyz se me to netyka jako soudruh marko...,abych nebyl úplny OT takže vzal bych na to buď strata nebo lubovku,efekty taky buď delay,chorus,atd ale zvuk Edge jen tak nevymyslíš.prý si se zvukem hodně pohrává
jojo pohrává a to je právě to co se mi líbí. Chtěl jsem právě najít někoho s kym bych mohl probrat jeho konkrétní nastavení a zkušenosti. Jaký delay se komu osvědčil, jaký použivá časy. Já se snažim najít co nejvěrnější Edguv sound. Ukázka mojeho pokusu docílit zvuku treba tady http://www.youtube.com/watch?v=qiXRp1H2o3c
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
samozrejmejana píše:toho stejně nedocílíš. "to neumí ani jeho technik a toho má 20 let," abych citovala jednoho kovaného u2-ologa...
Tak to City Of Blinding Lights hravam tiez, pouzivam Digitech Digidelay, nastavene cca na 300 ms, Repeats okolo polovice (aby bolo aspon 4 pocut) a Level mierne nad polovicou. Intro a verse hravam s cistym zvukom, vsetko ostatne s overdrivom (TS7). Neznie to uplne ako Edge, ale mne sa to tak paci 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
takhle nejak sem si predstavoval tenhle topicBraniik píše:Tak to City Of Blinding Lights hravam tiez, pouzivam Digitech Digidelay, nastavene cca na 300 ms, Repeats okolo polovice (aby bolo aspon 4 pocut) a Level mierne nad polovicou. Intro a verse hravam s cistym zvukom, vsetko ostatne s overdrivom (TS7). Neznie to uplne ako Edge, ale mne sa to tak paci