halfstack Crate FW

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
helge

Re: halfstack Crate FW

Příspěvek od helge »

to je na ho*ínko a 33W ? 6500 chechtáků bych za to snad obětoval
/,,/
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

33W ma stejne koncove lampy jako V18, jne jich ma vice, tudiz JA bych se na to taky vykaslal....hele, zkus tady nejak definitivne kolik do thoo muzes vrazit, ja mam pred ocima porad nejaky abstraktni obraz :D
helge

Příspěvek od helge »

no přímo teď mám 4500, do konce roku bych mohl mít tak 6-8k
/,,/
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

hele tak napis az kdyz ty rpachy budes mit, urcite cim vice tim lepe
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Kup si 50W lampového Valvekinga a je to.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

no..me se jeho zvuk sice totalne nelibi ale za ty prachy se to da zkousnout..a urcite na bordel lepsi nez crate s EL84 v konci
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Právě. Mi se taky VK zvuk nelíbí, ale když helge sám neví co chce, tak nic jiného za ty prachy na metal snad ani vybrat nejde :) Stejně mu to bude znít pokaždé stejně, protože asi nemá tolik zkušeností se zvukem aby hned ze startu poznával rozdíly.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Ja bych tenhle topic locknul.Stejne borec to chce kupovat az za rok tak ze to neni moc aktualni.Za rok treba vyjdou jiny aparaty nebo ceny jinych upadnou tak ze debata bude jina.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

true, true...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Disasterpiece píše:Ja bych tenhle topic locknul.Stejne borec to chce kupovat az za rok tak ze to neni moc aktualni.Za rok treba vyjdou jiny aparaty nebo ceny jinych upadnou tak ze debata bude jina.
No a? Třeba za to vezme dřív, k čemu je dobrá zamčená diskuse? Zamyká se kvůli tomu, že už tam není a nikdy nebude o čem diskutovat, kvůli porušování pravidel nebo pro zachování přehlednosti tam, kde je důležitý úvodní příspěvek nebo dva a diskusi je lepší vést jinde.
helge

Příspěvek od helge »

teď mě nabídl borec VOX pololampa 50W, nenapsal tam cenu a novej stojí kolem 9000, tak možná by sme se domluvili, co si o tom kombu myslíte? jinak mě trošku štve že nemá moc rádo krabičky (ty já zas docela rád)
/,,/
kvasna

Příspěvek od kvasna »

No tak kdbybys to usmlouval tak na 3.5-4k tak by to bylo ok za vyssi castky uz bych radsi pockal a investoval do lampace jinak nechapu proc nejdes do toho valvekinga lampy kdyz uz to chces na ten metal.... za 6k by jsi myslim uz nejakyho na bazaci sehnal..... nechapu co tady porad resis uz sme ti poradili tolik apcu a ty porad chodíš s necim novym a ne ne si vybrat nic z toho co ti tady ty lůidi radej takze zacínám pochybovat jetli tahle debata ma jeste cenu.... :roll:
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
helge

Příspěvek od helge »

no já už bych sem nepsal, ale musel sem se zeptat na toho VOXa, když mi ho teda nabídl, zkusím to usmlouvat aspoň za 4k
/,,/
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Kup si k***a toho Valvekinga a neřeš hovadiny... Nic jiného na metal v téhle cenovce neseženeš, akorát budeš vymýšlet pořád nové hovadiny. Připadá mi, že tady plýtvám časem.
helge

Příspěvek od helge »

uvažuju že bych si teda koupil valvekinga - http://aukro.cz/peavey-kombo-lampa-extr ... 28773.html mužete mi prosím nějak napsat jak je tendle 5W hlasitej? vím že na živý akce to nestačí, měl bych to jen na doma. Bicí to asi nepřehluší že?
/,,/
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

to zas bude.....
u lidla ho maj za 2990. tusim
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

helge píše:uvažuju že bych si teda koupil valvekinga - http://aukro.cz/peavey-kombo-lampa-extr ... 28773.html mužete mi prosím nějak napsat jak je tendle 5W hlasitej? vím že na živý akce to nestačí, měl bych to jen na doma. Bicí to asi nepřehluší že?
Když to vytavíš na max, tak se těm bicím přiblížíš, když to nebude úplnej řezník... Ale furt nechápu proč už teda konečně jasně neřekneš co chceš... Buď chceš kombo jenom na doma, nebo ho chceš používat i venku/ve zkušebně...
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

helge píše:mužete mi prosím nějak napsat jak je tendle 5W hlasitej? vím že na živý akce to nestačí, měl bych to jen na doma. Bicí to asi nepřehluší že?
Hlasitej bude na doma až až. Bicí nepřeřveš stoprocentně. A ten nadpis "EXTRA ZVUK" bych bral jako nejapný žertík. Podle mně to bude hrát těžce z pr*ele. Ale jestli to máš jen na doma, tak si radši kup nějakýho Rolanda Kostku a uděláš líp.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
helge

Příspěvek od helge »

no právě já nevím, kapela je (asi) daleko a já nevím, jestli mám výkonově kupovat na doma (a pak bych si koupil do kapely výkonnější, nebo bych k tomu dal mikrofon a reprák) a nebo silnější, kterej by byl už i do kapely
Díval sem se na lídl a nemaj tam lampáč pod 6500
Naposledy upravil(a) helge dne 23.03.2011 15:14, celkem upraveno 1 x.
/,,/
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Kup si tu poblblou kostku a nevymejšlej.
Stejně budeš potřebovat cvičit doma. Tak jako tak.
Naposledy upravil(a) DL dne 23.03.2011 15:16, celkem upraveno 1 x.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“