Kytara Fokus Strat S.S.S.

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

no, jsem pro PR ;) zcela ocividny
"Martin Svehla se specializuje blablablabla... " ;)
ovsem, fokus muze stale delat dobry kytary :)
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

freelancer02 píše:Omlouvám se, beru zpět...
Pohoda, mozna to vyznelo moc arogantne. :roll:
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

to je tak krásná reklama že si ten fokus musím hned zítra jít koupit. musím ho mít :D
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
impact

Příspěvek od impact »

pupack píše:
no však diskutujeme :) já se nad tím nijak nerozčiluju, ani neobviňuju jen jsem vyjádřil svůj názor, že to je podle mě napsaný dost hodně divně :) takový mám holt z toho příspěvku pocit.

Nic to nemění na tom, že každá dobrá zkušnost vítána, proč ne, kdyby to bylo v nějakém topicu "vaše zkušenosti s obchody" nebo tak mlčel bych ja hrob a bral to v potaz :) prostě mi to přijde divné, toť vše.

edit: nehledě na to že tam pak popisuje co všechno jeste firma Fokus nabízí za modely atd, to už mi přijde jako vyložená reklama :) a ne zkušenost s tim že mu vyhověli s individuálním požadavkem.. nebo to vidím jenom já?...
Ne, nevidíš to jen ty. Stačí se podívat na jeho profil:

A vlastně celej ten příspěvek se čte jako PR článek někde na Novinkách, jako když o tý kytaře píše někdo, kdo jí vlastně ani nedržel v ruce (zmíní všechno možný od přesnýho názvu snímačů přes pár kytarových legend a českýho distributora, generických blábolů firmě, ale aby napsal, jak to vlastně hraje, to ne. Fakt už tam chybí jen link "sem klikni, aby sis tu kytaru mohl koupit" - ale ten se zase pro změnu dá najít přes google na hudebnibazar.cz... :) ).

V tento moment mě nezajímá, kolik ho ta kytara stála, ale zajímalo by mě, kolik mu za tu reklamu platí. :)

Shrnul bych to asi takto: jsem spíše skeptický, pokud "sem někdo přijde poreferovat, protože má dobré zkušenosti", tak ten příspěvek prostě obvykle vypadá trochu jinak. Méně jako komerční sdělení a více jako příspěvek v diskuzi.

Ale věřím, že příště to už bude lepší. Každopádně už od teď budu číst veškeré příspěvky, které chválí firmu Fokus, s velkou rezervou.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
60'Rock_N'_Roll

jéé tak to neřešte a nebuďte tak nepřejivý! tak chtěla hold firma fokus nabídnout co umí právě vám většinou náctiletým, kteří hledáte kvalitu za nízkou cenu! budtě naopak rádi, že takováhle firma existuje :!:
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

60'Rock_N'_Roll píše:jéé tak to neřešte a nebuďte tak nepřejivý! tak chtěla hold firma fokus nabídnout co umí právě vám většinou náctiletým, kteří hledáte kvalitu za nízkou cenu! budtě naopak rádi, že takováhle firma existuje :!:
ale dyk joo at si kazdej udela obrazek sam jestl je ten zpusob fair, jinak s tim vekem nevim nevim ja tu zatim potkal same starsi :D treba me je 28
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Tak mne je treba 18, ale na vek je tu asi jinej topic :)
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
60'Rock_N'_Roll

však sem psal, většinou :o
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mno, tak bych to viděl tak, že pokud se tu brzy neobjeví, neodepíše sem a nenapíše nikam jinam, tak to budeme brát jako reklamu a topic bude zmizen.

Na tohle tu budeme jaksi hákliví...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

60'Rock_N'_Roll píše:jéé tak to neřešte a nebuďte tak nepřejivý! tak chtěla hold firma fokus nabídnout co umí právě vám většinou náctiletým, kteří hledáte kvalitu za nízkou cenu! budtě naopak rádi, že takováhle firma existuje :!:
na druhou stranu, nečekal jsem že by někdo, kdo by chtěl dávat nějakou reklamu, čekal že budeme tak blbí a najivní aby to sem v tomhle znění napsal. kdyby to napsal aspoň nějak inteligentně
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
60'Rock_N'_Roll

jo, napsaný je to fakt dementně. do očí bijící!
60'Rock_N'_Roll

ty jo. Ja si ted chci koupit tele a mam dva favority: fender classic tele
Fender standard tele
No a premejslim, ze bych se i zeptal, kolik by takova kytara na miru stala....
Co myslite? Ma to cenu?
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

60'Rock_N'_Roll píše:ty jo. Ja si ted chci koupit tele a mam dva favority: fender classic tele
Fender standard tele
No a premejslim, ze bych se i zeptal, kolik by takova kytara na miru stala....
Co myslite? Ma to cenu?
jestli chceš tele a máš na originál nevidim jedinej důvod si nechávat vyrábět kopii
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Tom Bowling
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom Bowling »

Je fakt, že jsem nevědomky "urazil" Vás zde zúčastněné. Je to ode mě hloupé, že tady propaguji firmu a s informacemi jsem to přehnal, ale pokud to někomu vadí, tak ať si kupuje kytary za kdo ví kolik peněz. Já jsem jen chtěl dát laikům, který začínaj hrát na kytary, aby měly možnost koupit levné kytary a možnost výběru nejen z jednoho kusu. A na trhu je málo firem, který by vyrobili kytaru podle vašich požadavků. pokud za to nechcete zaplatit nekřesťanský peníze. Kytaru, kterou jsem Vám chtěl představit (ale představil jsem spíše firmu Fokus, rozumím chápu) stála 15 000,- včetně tvrdého pouzdra tweed. Nechci popisovat zvuk, protože, každý z Vás ví, že dokud si na danej nástroj nezahraje sám nemá smysl řešit jak kytara hraje.

s pozdravem Tom Bowling
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Tome díky za info - ale tvůj první post byl dosti zmatečný. Já jsem na něj sice nereagoval, ale teď už musím reagovat.

Je skvělé, že ti postavili u Fokusu kytaru za 15t. - ale řekl bych, že v tvém případě se jedná tak trochu o vyjímečný nástroj, který rozhodně nelze srovnávat se stand. výrobky této značky... pokud se nepletu, tak stratocastery u této firmy stojí kolem 3-4 tisíc a tak je jasné, že tvoje kytara bude asi trochu jinde...

je to jako nechat si postavit nástroj v Custom Shopu u Fendera za 80t. a pak někde říct, že jsou všechny ty Fender Standard Mexiko naprosto skvělé a že je u Fendera přístup k zákazníkovi naprosto obdivuhodný...

když už sis kytaru nechal postavit, tak byses o ní mohl taky rozepsat - jak staré je dřevo, jakého je původu, jaké máš snímače, jaké ladící mechaniky, jak kvalitní máš nultý pražec, kdebyla kytara vyrobena... spíš tohle může být vodítkem pro případné zájemce o takový Custom nástroj u této firmy. Mohou pak tuto cenu srovnat s cenou u konkurenčních kytarářů...

Je asi jasné, že budeš mít kytaru z trochu jiného dřeva a jinak osazenou než stand. produkce a tak je to vlastně tak trochu úplně mimo...

kytara postavená kytarářem u nás se asi těžko může srovnávat s kytarou udělanou v číně za pár korun - přestože budou mít na hlavě nápis Fokus obě dvě...

ne, že bych byl proti značce fokus nějak zaměřený - to vůbec ne... ale říct tady mladým klukům, že jsou fokus kytary super poté, co ti vyrobili nějaký spešl model na míru, je trochu mimo tento vesmír
60'Rock_N'_Roll

pupack píše:jestli chceš tele a máš na originál nevidim jedinej důvod si nechávat vyrábět kopii
si ale vem, že máš vlastně svojí "signaturu"! :D

vim, že je to dementní nápad, ale bylo by to krutý.
Naposledy upravil(a) 60'Rock_N'_Roll dne 11.08.2009 1:35, celkem upraveno 1 x.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Enola Gay? Letadlo, co vyneslo do nebes a svrhlo prvni atomovou bombu a ma na svedomi smrt desitek tisic lidi...?
60'Rock_N'_Roll

a jeden z faktorů, proč japonsko kapitulovalo?
neobdivuju činy, obdivuju letadlo, eleganci, s jakou se vznáší....
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

...A proč nevynechat to Enola? Myslim, že taková kytara by okamžitě získala 4% podíl na trhu s hudebními nástroji
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Little.Sick.Fish píše:...A proč nevynechat to Enola? Myslim, že taková kytara by okamžitě získala 4% podíl na trhu s hudebními nástroji
Myslim že to už pokrývá růžovej Squier :D
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“