Jeste jsem neslysel o nekom, kdo by potreboval dokrmovat Valvekinga, protoze tam mel malo gainu... Videl jsem, ze pred nej borci strkali kreslitka, ale to bylo bud proto, ze potrebovali jump na sola, nebo ze se jim nelibil charakter zkresleni.Joey píše:Nevím jak VK a Randálly, ale řek bych, že snad všechny aparáty do nejlevnějšího ENGLU, je třeba dokrmit krabicó. Proto nevidím důvod, proč by tyhle Včka nemohly dávat metal...narvete tam ty vaše Bossy apod. Ultra Super Über Žgrind Kór Metal krabice a jde se na to.
Celolampové kombo do 9 000,-Kč, poraďte
Pravidla fóra
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Beru...když jsem ho zkoušel tak jsem gain měl na 4rceWohma píše:Jeste jsem neslysel o nekom, kdo by potreboval dokrmovat Valvekinga, protoze tam mel malo gainu... Videl jsem, ze pred nej borci strkali kreslitka, ale to bylo bud proto, ze potrebovali jump na sola, nebo ze se jim nelibil charakter zkresleni.Joey píše:Nevím jak VK a Randálly, ale řek bych, že snad všechny aparáty do nejlevnějšího ENGLU, je třeba dokrmit krabicó. Proto nevidím důvod, proč by tyhle Včka nemohly dávat metal...narvete tam ty vaše Bossy apod. Ultra Super Über Žgrind Kór Metal krabice a jde se na to.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
amen. nejsem tedy zadny brutal metalista, ale myslim, ze gain VK musi stacit. Smrcka drive mam jednak na lehci zkresleni a taky jako takovou hracku do budoucna, kdy bude potrebaWohma píše:Jeste jsem neslysel o nekom, kdo by potreboval dokrmovat Valvekinga, protoze tam mel malo gainu... Videl jsem, ze pred nej borci strkali kreslitka, ale to bylo bud proto, ze potrebovali jump na sola, nebo ze se jim nelibil charakter zkresleni.Joey píše:Nevím jak VK a Randálly, ale řek bych, že snad všechny aparáty do nejlevnějšího ENGLU, je třeba dokrmit krabicó. Proto nevidím důvod, proč by tyhle Včka nemohly dávat metal...narvete tam ty vaše Bossy apod. Ultra Super Über Žgrind Kór Metal krabice a jde se na to.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
-
malejpeavey
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
zkus si zahrat na bugeru..Joey píše:Nevím jak VK a Randálly, ale řek bych, že snad všechny aparáty do nejlevnějšího ENGLU, je třeba dokrmit krabicó. Proto nevidím důvod, proč by tyhle Včka nemohly dávat metal...narvete tam ty vaše Bossy apod. Ultra Super Über Žgrind Kór Metal krabice a jde se na to.
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
-
malejpeavey
Jeste donedavna to byla jedina celolampa s dostatecnym vykonem i pro rockovou/metalovou kapelu a s cenou pod 10K (jetej urcite) - a navic s docela slusnym modernim metalovym zkreslenim. Uznavam, ze dneska uz je ta konkurence bohatsiMaples píše:spíš bych se ptal, co mají všichni ostatní s tím valvekingem:D
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jo, to je fakt, navic VK ma jako jedinej tak siroky zkresleni(z tech levnejch lamp jsem nehral akorat na Defendera, a ten ma prej zkresleni dost blby). Ja tvrdim, ze Valveking urcite neni spatna volba.Wohma píše:Jeste donedavna to byla jedina celolampa s dostatecnym vykonem i pro rockovou/metalovou kapelu a s cenou pod 10K (jetej urcite) - a navic s docela slusnym modernim metalovym zkreslenim. Uznavam, ze dneska uz je ta konkurence bohatsiMaples píše:spíš bych se ptal, co mají všichni ostatní s tím valvekingem:D
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
čistej zvuk má slušnej, jako všechny levný celolampy, ale zkreslení naprosto otřesný hodný větších trandáků za stejnou cenu.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
tak to je spis o vkusu, ne? Teda, ted nesrovnavam Engla za 50 s VKMaples píše:čistej zvuk má slušnej, jako všechny levný celolampy, ale zkreslení naprosto otřesný hodný větších trandáků za stejnou cenu.)
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
To se mylis, ja levnejsich zkresleni vyzkousel hodne a VK je na tom lip. Nemuzu si pomoct, ale tve nazory mi prijdou naprosto cernobile, vetsinou vsechno, krome toho, co aktualne mas, je na h***o, pak to zmenis, nazory se zas zaktualizuji a aparat, kterej jsi tady mesic chvalil, je najednou uplne k hovnu a nejlepsi aparat na svete je ten novej. A samozrejme vsechno ostatni hraje jak Behringer za 500.Maples píše:čistej zvuk má slušnej, jako všechny levný celolampy, ale zkreslení naprosto otřesný hodný větších trandáků za stejnou cenu.)
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Souhlasím s Wohnou, viz například Carvin BelairWohma píše:To se mylis, ja levnejsich zkresleni vyzkousel hodne a VK je na tom lip. Nemuzu si pomoct, ale tve nazory mi prijdou naprosto cernobile, vetsinou vsechno, krome toho, co aktualne mas, je na h***o, pak to zmenis, nazory se zas zaktualizuji a aparat, kterej jsi tady mesic chvalil, je najednou uplne k hovnu a nejlepsi aparat na svete je ten novej. A samozrejme vsechno ostatni hraje jak Behringer za 500.Maples píše:čistej zvuk má slušnej, jako všechny levný celolampy, ale zkreslení naprosto otřesný hodný větších trandáků za stejnou cenu.)
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
chci vidět, jak má nějakej tranďák stejný zkreslení jak VK... určitě má trošku jinej charakter zkreslení, ale o to líp...
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
co dneska neni dělaný v číně nebo podobných zemích..?? Když si koupíš ve značkový prodejně adidasky, tak na štítku najdeš taky made in china a do h***a v nich šlápneš stejně tak jako v těch německejch...malejpeavey píše:když říkám "jedině peavey" tak samozřejmě myslím jen peavey Made in USA, a ne čínský VKčko...................sorry teď se na mě vrhnou VK majitelé
Naposledy upravil(a) Vlčák dne 25.12.2008 17:53, celkem upraveno 1 x.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Adidas je Německá firma, nemusí být všecko značkové nutně z amerikyVlčák píše:co dneska neni dělaný v číně nebo podobných zemích..?? Když si koupíš ve značkový prodejně adidasky, tak na štítku najdeš taky made in china a do h***a v nich šlápneš stejně tak jako v těch americkejch...malejpeavey píše:když říkám "jedině peavey" tak samozřejmě myslím jen peavey Made in USA, a ne čínský VKčko...................sorry teď se na mě vrhnou VK majitelé
http://www.adidas.cz/historie.php