Marshall DSL 401

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Re: Marshall DSL 401

Příspěvek od Fade »

qwer píše:
Nero píše: Hehe, tohle je ještě OK - jednou jsem na zkoušku táhl asi 500m výbavičku tím stylem, že v jedné ruce Mesa F-50, v druhé ruce kufr s PRS. Pak jsem měl ruce vytahaný jako opice :D
To jsi borec, že jsi zmáknul půl kiláku s kombem v jedné ruce a s futrálem v druhé, na to bych asi neměl nervy :D Ono se to zdá, ale v ruce se pronese se i 10kg, když to máš táhnout někam dál, takže tvému výkonu opravdu "respect" :D
Tak co mu zbyvalo, kdyz to tam nechat nemohl? Za ty prachy bych to odnesl sveta kraj, kdybych musel :D
Ne, samozrejme respekt :)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

v jedné ruce lampové kombo, v druhé ruce těžký pedalboard (v masivním kufru od mixpultu :-D ) a na zádech kytara... šel jsem s tím možná tak půl kiláku a někdy po polovině jsem se rozhodl, že si udělám řidičák hned jak můžu :-D

jinak bych si na ty DSL Marshally docela rád zahrál, jenže nemám kde :-( možná ale vyzkouším dnes 8100 Valvestata)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Teorge

Příspěvek od Teorge »

No, kdo tady z fóra, by si rád nevyzkoušel něco, na čem ještě nehrál :-)

Jinak já měl dost, když jsem vytáhl kombo do 4. patra, ale to bylo ještě v krabici, která se dost blbě držela.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Ja jsem mel dost, kdyz jsem mel nalozit muj Marshall box do kufru auta a nejaky uchyl mi zastavil 50cm od zadku auta. Cekal jsem az dojde, zdrbal jsem ho a pak to bylo v pohode. Nekteri lide jsou proste nahlavu :)
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Fade píše:
qwer píše:
Nero píše: Hehe, tohle je ještě OK - jednou jsem na zkoušku táhl asi 500m výbavičku tím stylem, že v jedné ruce Mesa F-50, v druhé ruce kufr s PRS. Pak jsem měl ruce vytahaný jako opice :D
To jsi borec, že jsi zmáknul půl kiláku s kombem v jedné ruce a s futrálem v druhé, na to bych asi neměl nervy :D Ono se to zdá, ale v ruce se pronese se i 10kg, když to máš táhnout někam dál, takže tvému výkonu opravdu "respect" :D
Tak co mu zbyvalo, kdyz to tam nechat nemohl? Za ty prachy bych to odnesl sveta kraj, kdybych musel :D
Ne, samozrejme respekt :)
Asi tak, odnést se to muselo, zbytí nebylo :lol:
Nicméně konec OT - vraťme se k DSL...

Za ty prachy, za který se to dá sehnat na bazaru, je to podle mě dost slušný aparát. Má to zajímavý zvuk, ne každýmu musí sednout, ale většina marshallistů s ním bude spokojená.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Já si právě myslím, že s ním budou spokojení spíš nemarshallisti :)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Mno, s tím bych moc nesouhlasil - dřevní nemarshallista s ní nebude spokojen stejně jako dřevní marshallista. Ale většině lidé, co hledají Marshall zvuk, a mají relativně omezené finance, tak dle mého názoru sedne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Latam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Latam »

Nero píše:Mno, s tím bych moc nesouhlasil - dřevní nemarshallista s ní nebude spokojen stejně jako dřevní marshallista. Ale většině lidé, co hledají Marshall zvuk, a mají relativně omezené finance, tak dle mého názoru sedne.
Nejspíš jo, ale dřevný marshallista který už hrál na jiný u něho určitě dlouho nevydrží:) Su hodně zvědavý na tu MA serii, konečně by to tenhle kus mohlo zaméct do propadliště dějin.
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Já nechci malovat čerta na zeď ale MA by měl být papírově slabší apec. Co sem četl recenzi v muzikusu 2 měsíce zpět. tak by to měl být marshall spíš pro chudé. Hold i k Marshallům dorazila kríze. ale třeba překvapí.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Souhlas s dlabajíčem, taky mi přijde, že MA je poněkud krok zpět / dolů. Moc mě to podle recenzí (a ani parametry) nenadchnulo. To už mi fakt přijdou zajímavější ty Haze (ano, i když se mnohým nelíbí).

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“