to sou ti líní PražáciMira7 píše:obě značky mají až v kytary.cz a to mám přes celou Prahu
jinak já zkoušel jenom ty 3 značky jak sem psal a DR mám nejradši, ohledně těch ostatních značek ti snad někdo tady řekne nějaký zkušenosti
to sou ti líní PražáciMira7 píše:obě značky mají až v kytary.cz a to mám přes celou Prahu
Každému těch 7strun nesedne mno....Mira7 píše:Chlapi, help! Nebydlíte někdo z majitelů 1527 poblíž Prahy a okolí? Jsem z té kytary nějak rozladěný, dal jsem na to Ernie Ball, ale stejně na tom nemůžu vytvořit nějaký smysluplný zvuk, je to pořád takové rozsypané a zahuhlané. Že bych se s někým zkušenějším sešel a probral to, jinak jí snad vrátím do obchodu a zůstanu u šestky ... Pořád si říkám, že taková kytara nemůže hrát špatně a že je chyba ve mně, ale nějak ztrácím víru v dobrý nákup.
Ta věta nemá na konci tečku, tak jí dokonči a dej nějaký tipDark Axel píše:může to být snímačije to dost pravděpodobné, být tebou tak měním, ideálně za nějaké pořádnější a silnější snímače
patříš mezi lidi, kteří mají pocit, že když si koupí kytaru za 30 (50, 100) tisíc, tak nebude potřeba měnit snímače?Mira7 píše:Ta věta nemá na konci tečku, tak jí dokonči a dej nějaký tipDark Axel píše:může to být snímačije to dost pravděpodobné, být tebou tak měním, ideálně za nějaké pořádnější a silnější snímače
. Nemám nejmenší tušení, jak vybrat snímač, vždyť si ho nemůžeš se svou kytarou ani vyzkoušet! Procházím snímačové fórum, zatím jsem na žádný použitelný nápad nenarazil.
Zvuk jsem trochu vylepšil tím, že jsem snížil výšku snímačů, ale pořád to zdaleka není ono. Docela mě prudí koupit kytaru za takové prachy a ještě kupovat za dalších 5 litrů snímače s nejistým výsledkem ...
RG720McKozias píše:caute, nevim kam to dat, ale, netusite co je todle za model? http://hudebnibazar.cz/foto.php?ID=513095&Foto1=1 ?diky