zkreslovadlo na hevík kolem 2k

Pedály, multiefekty, procesory, ...
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Nero píše:Mám taky Bosse, DS-1, používám kabely Planet Waves, a když tu krabku zapojím, rozhodně necítím nějaký znatelný úbytek signálu. Hrál jsem i bypassovanýž krabky, jo, je tam něco cejtit jinak, ale že by to byl tak markantní rozdíl...
ja jsem si toho poprve vsiml u valvetronixe... ze to kombo hraje jak kdyz na nej hodim deku... prvni kombo, na kterem byl slyset trosku rozdil. ale minimalne.... ted na lampe je to ale sto a jedna...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

V tom případě ano, na lampě jsem neměl možnost ho hrát, mám obyčejnýho tranďáka...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

qwer píše:[quote="hardcore guitarist"rozdil je poznat a to docela brutalne... ja si to taky valil pekne deset let pres nebypassove krabky a kably za 150 Kc... kdyz sem pak do komba vrazil kabel za 600,- a truebypassovou krabku, tak jsem pochopil, kde byla driv ta "chyba" ve zvuku... rozdil je asi takovy, ze kdyz mate sh*t kabel a netruebypass krabku, tak je to jako byste stahli tonovou clonu na kytare tak na 2/3.
přesně... tónovou clonu sem oddělal, mám vše true bypass a teď vyměňuju kabeláž :wink:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Nero píše:Mám taky Bosse, DS-1, používám kabely Planet Waves, a když tu krabku zapojím, rozhodně necítím nějaký znatelný úbytek signálu. Hrál jsem i bypassovanýž krabky, jo, je tam něco cejtit jinak, ale že by to byl tak markantní rozdíl...
je to i věc vkusu... já nenávidí tlumený zvuk > tónová clono uplně odstraněna z kytary
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

S jednou krabkou to mozna clovek nepozna, ale jak ma retez z 5 krabek, tak uz to muze byt dost vyraznej rozdil. Taky ted peclive vybiram, protoze budu kupovat nejaky krabky :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

to je sranda, člověk řekne že rozhodně chce aby krabka měla true bypass a hned mu deset lidí doporučí krabku která ho nemá :)
a beztak sem se rozhodl pro ten jh-1, podle mě je dost dobře využitelnej pro mě i teď, a i s případným novým kombem..
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Graywolf píše:to je sranda, člověk řekne že rozhodně chce aby krabka měla true bypass a hned mu deset lidí doporučí krabku která ho nemá :)
a beztak sem se rozhodl pro ten jh-1, podle mě je dost dobře využitelnej pro mě i teď, a i s případným novým kombem..
ok tak ať nezklame :wink:
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“