Kombo do 4000 kč!!!
Pravidla fóra
ono jde taky o akustiku tý zkušebny, ale já myslim že i moja dvacítka je na hraní v místnosti 10 na 10 metrů bezpečná tak na polovic a víc nic
To jak kvalitní je přenos ze staggovskýhpo repra je už věc jiná
Ale: jedno MG tušim tu 15ku jsem porovnával s kámošovym Behringerem (velká kobyla s procesorem, nevim co to bylo zač přesně) a u mě teda vehrál ten behringer, jak na clean, tak na overdrive. 
elektrika Stagg S402-BK/kombo Stagg GA 20
+ ak. jumbo Adonis, moje první
+ ak. jumbo Adonis, moje první
Když k tý 20tce přidáš bicí, tak uvidíšMasterX píše:ono jde taky o akustiku tý zkušebny, ale já myslim že i moja dvacítka je na hraní v místnosti 10 na 10 metrů bezpečná tak na polovic a víc nicTo jak kvalitní je přenos ze staggovskýhpo repra je už věc jiná
![]()
Ale: jedno MG tušim tu 15ku jsem porovnával s kámošovym Behringerem (velká kobyla s procesorem, nevim co to bylo zač přesně) a u mě teda vehrál ten behringer, jak na clean, tak na overdrive.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
tak tak...ale jeste nedavno sem hral na laney 10w s bicima,byl vyhulenej na plny koule abych ho slysel aspon jakz takz ale stejne je to impossible takhle hrat...vikicek píše:Když k tý 20tce přidáš bicí, tak uvidíšMasterX píše:ono jde taky o akustiku tý zkušebny, ale já myslim že i moja dvacítka je na hraní v místnosti 10 na 10 metrů bezpečná tak na polovic a víc nicTo jak kvalitní je přenos ze staggovskýhpo repra je už věc jiná
![]()
- MacaFCB
- Kontaktovat uživatele:
byl sem dneska v hudebninách a prodejce mi doporučil tohlecto kombíčko prý má nadherný zvuk.co na to říkate vy?? prý dokáže zrobit kravál a zvuk je takový lampový.
http://kytary.cz/line6-spider-iii-15/89 ... :Line6:1:0
http://kytary.cz/line6-spider-iii-15/89 ... :Line6:1:0
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Ramms+ein 4ever!!!
Fuj to je ale plasťáček
nevim, na tohle kombo myslim moc kladný ohlasy nejsou .. "takový lampový zvuk" na levném tranďáku? Ježiš to byl zas prodavač
nevim, na tohle kombo myslim moc kladný ohlasy nejsou .. "takový lampový zvuk" na levném tranďáku? Ježiš to byl zas prodavač
Naposledy upravil(a) vikicek dne 22.01.2008 19:54, celkem upraveno 2 x.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
hele a nenapadlo te treba ty penize rozvrhnout nejak jinak?? je fakt ze vypada lip kdyz mas lepsi kytaru ale tady prece nejde o to jak to vypada ale spis jak to hraje (i kdyz nepopiram ze vliv ma i to jak kytara vypada...
) ale prece jen jde o zvuk a na ten ma podle me nejvetsi vliv apec- mluvim z vlastni zkusenosti, taky jsem mel v planu menit kytaru ale nakonec jsem koupil aparatutru a kytaru si nechal a nemenil bych
uber z naroku na kytaru. kup si nejakou za 6000 a hned budes mit na kombo o 2000 vic. a za 6000 uz na bazaru sezenes obcas hodne pekny veci.
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
- MacaFCB
- Kontaktovat uživatele:
když tak uvažuju tak na kombo budu mít asi 7000 kč vím že je to ot tak si kupím LINE6 SPIDER III 30W sou to hodně dobrý komba slyšel sem hodně nahravek na youtube a dost mi vyhovujou a věř mi ten prodejce je skušený kytarista ktery hraje přes 30 let a rozhodně to nebude přes komba amatér 
Ramms+ein 4ever!!!
Ramms+ein 4ever!!!
Jen abys nebyl prekvapenej. Prece jen kdyz to prodává, asi nebude rikat ze je to špatný.MacaFCB píše:když tak uvažuju tak na kombo budu mít asi 7000 kč vím že je to ot tak si kupím LINE6 SPIDER III 30W sou to hodně dobrý komba slyšel sem hodně nahravek na youtube a dost mi vyhovujou a věř mi ten prodejce je skušený kytarista ktery hraje přes 30 let a rozhodně to nebude přes komba amatér
Line 6 jsou výborný pro domácí nahrávání, nebo blbnutí s efektama, ale jsou dost potichý, takže i 30W bude asi do zkušebny málo.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No já bych si vybral za tyhle prachy ABSOLUTNĚ něco jinýhoMacaFCB píše:když tak uvažuju tak na kombo budu mít asi 7000 kč vím že je to ot tak si kupím LINE6 SPIDER III 30W sou to hodně dobrý komba slyšel sem hodně nahravek na youtube a dost mi vyhovujou a věř mi ten prodejce je skušený kytarista ktery hraje přes 30 let a rozhodně to nebude přes komba amatér
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- MacaFCB
- Kontaktovat uživatele:
až budu chtít kombo do skušebny tak si časem kopím lepší zajíma mě jak ty line6 hrajou??? kytarař říkal že v tehle cenové relci patří k nejlepším ,nemyšleno na tebe............................u vás asi žádné komba nejsou dost dobré co??? zajímalo by mě jestli je u vás vůbec existuje nějaké dobré kombo??? na každé kombo co sem tu psal byly negativní ohlasyafektband píše:Line 6 jsou výborný pro domácí nahrávání, nebo blbnutí s efektama, ale jsou dost potichý, takže i 30W bude asi do zkušebny málo.
Ramms+ein 4ever!!!
Ramms+ein 4ever!!!
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jo dobrých komb je hafoMacaFCB píše:až budu chtít kombo do skušebny tak si časem kopím lepší zajíma mě jak ty line6 hrajou??? kytarař říkal že v tehle cenové relci patří k nejlepším ,nemyšleno na tebe............................u vás asi žádné komba nejsou dost dobré co??? zajímalo by mě jestli je u vás vůbec existuje nějaké dobré kombo??? na každé kombo co sem tu psal byly negativní ohlasyafektband píše:Line 6 jsou výborný pro domácí nahrávání, nebo blbnutí s efektama, ale jsou dost potichý, takže i 30W bude asi do zkušebny málo.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
jo jo ja bych sel se 7000 do neceho jinyho... ten Kustom nevypada spatne. a hlavne to uz ma aspon sanci ve zkusebne... a taky je moznost si pohrat s tema efektama. jo jo jo mit penize

Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10