mimochodem... ten Crate FW vubec neni spatnej.... leze z nej docela hutnej zvuk....
CRATE V 50-112 X CRATE FW 120
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
-
dlouhovlasac
V reálu je to samozřejmě něco jiného, to asi připomínat nemusím. Buďte rádi spíš, že i na YT nahrávce je ten zvuk při Hi-Gainu čitelný a víte co hraje
Takový blbě navýškovaný zvuk já z toho například ani nevytáhnu, zřejmě má aktivy, proto mu to tak řeže šíleně. Já jsem na jiný style
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Se trosku zamysli nad tim ze hodne videi na youtube je nahravano na podobne kamery a fotaky+jeste je komprimovano, takze ta kvalita je "srovnatelna". A opravdu to kombo (uz jen protoze je to kombo) nema hutny a prirozeny zvuk.Demilich píše:Chachacha vy chytráci, trochu se zamyslete nad tím jak je schopen foťák, nebo kamerka zaznamenat pořádný hutný metalový zvuk a až pak pište o tom že to nemá grády a koule
1x12 a mit koule je vysmech...
(placnu treba... http://www.youtube.com/watch?v=T1SOo4g_INI ... srovnej ty dva zvuky, oboji je to na youtube a oboji nahravano kamerou/fotakem... nechci se bavit jestli je primo ten randall dobrej nebo spatnej, ale ukazka jako ze hutny zvuk jde natocit i na kameru)
To co je nahrano na tom videu ohlecne crate je sh*t.
Naposledy upravil(a) Hansen dne 28.09.2008 18:15, celkem upraveno 1 x.
Takže chceš naznačit, že kvalita je podobná ? A mimochodem, že 2*12'' (bavíme se o FW120 ne?) "nemá koule" ??Hansen píše:Se trosku zamysli nad tim ze hodne videi na youtube je nahravano na podobne kamery a fotaky+jeste ke komprimovano, takze ta kvalita je "srovnatelna". A opravdu to kombo (uz jen protoze je to kombo) nema hutny a prirozeny zvuk.Demilich píše:Chachacha vy chytráci, trochu se zamyslete nad tím jak je schopen foťák, nebo kamerka zaznamenat pořádný hutný metalový zvuk a až pak pište o tom že to nemá grády a koule
1x12 a mit koule je vysmech
Na to nemám co říct, není ani třeba.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Kvalita nahravky(!) YOUTUBE + KAMERA/FOTAK jeste jednou pro mene vnimave (Demilich) je podobna, protoze je to kamera/fotak + youtube (wau).Demilich píše:Takže chceš naznačit, že kvalita je podobná ? A mimochodem, že 2*12'' (bavíme se o FW120 ne?) "nemá koule" ??Hansen píše:...
Na to nemám co říct, není ani třeba.
Ze je to 2x12 jsem nevedel (v tomhle pripade je to teda jeste horsi mno) Nicmene... porad zvuk co z toho lezl a mel chlapec natoceno byl zvukove sh*t. Vim ze ti rypu do tveho oblibeneho aparatu, ale to ze nekdo sem postne tuhle ukazu - neni ukazka dobreho zvuku a o tom se bavim od zacatku.
Navic laskave cti na co reaguju a nevytrhavej z kontextu nepotrebny kraviny jakoze 1x12/2x12. Ty pises ze hutnej zvuk neudelas pres kameru a mikrofon, ja ti odpovedel odkazem ze udelas. Neco nejasne ?
Rict ze hutny zvuk kamerou/fotakem nejde nasnimat, ale apec hraje nazivo dobre je pekna kravina a uprimne zaujatost. Tohle neni argument. (protoze je to lehce vyvratitelny)
(osobne si myslim ze i na tom crate pude udelat pouzitelnej zvuk jak uz sem psal, ale za ty prachy je to trosku malo)
Naposledy upravil(a) Hansen dne 28.09.2008 18:32, celkem upraveno 1 x.
Souhlasím, zvuk na Crate nahrávce sh*t vcelku je.
Ano reaguju proto, abych se toho ampu zastal, jelikož ho mám a znám jeho možnosti. Borec si na tom prostě nakroutil to, co slyšíme a třeba se mu to líbí = je to jeho boj. Jelikož tady ale je obecně stírání trandových komb velkým zvykem a obecným názorem tak jsem se toho musel trochu zastat, protože tohle je jen jeden z mnoha zvuků (jeden z těch, který se vám jak vidno nelíbí), které to dokáže, ale i ten dokáže někdo ocenit. Takže aby si nováčci nemysleli, že když tady X lidí okomentuje ten zvuk jako napytel, že je to kombo celé totálně nanic
To ale nic nemění na tom, že jsi to napsal do příspěvku zcela obecně, na což jsem reagoval a až poté jsi to tak upravil abys mě utřel
fakt machrovina.
Takže Peace, máme jasno a tím jest dokonáno, ok?
Arciblbost ty málo vnímavej. Záleží v jaké kvalitě to tam pošleš, jestli 100 MB soubor, nebo 800 MB soubor, dále má každý foťák jiný čip, umístění v místnosti při nahrávání, nastavení + setting na kombu, kytara atd.
Neplácej a přestaň si furt doupravovat příspěvky aby ti to sedělo
Ano reaguju proto, abych se toho ampu zastal, jelikož ho mám a znám jeho možnosti. Borec si na tom prostě nakroutil to, co slyšíme a třeba se mu to líbí = je to jeho boj. Jelikož tady ale je obecně stírání trandových komb velkým zvykem a obecným názorem tak jsem se toho musel trochu zastat, protože tohle je jen jeden z mnoha zvuků (jeden z těch, který se vám jak vidno nelíbí), které to dokáže, ale i ten dokáže někdo ocenit. Takže aby si nováčci nemysleli, že když tady X lidí okomentuje ten zvuk jako napytel, že je to kombo celé totálně nanic
To ale nic nemění na tom, že jsi to napsal do příspěvku zcela obecně, na což jsem reagoval a až poté jsi to tak upravil abys mě utřel
Takže Peace, máme jasno a tím jest dokonáno, ok?
Kód: Vybrat vše
Kvalita nahravky(!) YOUTUBE + KAMERA/FOTAK jeste jednou pro mene vnimave (Demilich) je podobna, protoze je to kamera/fotak + youtube (wau). Neplácej a přestaň si furt doupravovat příspěvky aby ti to sedělo
Doplnuju si jak chci (od toho to ta moznost je vid), ja hlavne upravuju me stylisticke chyby a doplnuju nepresnosti (ano, abych to mel prekvapive presnejsi a bylo to lepe srozumitelne). Nazor vyjadruju porad stejnej (nevsiml sem si ze bych neco teda zmenil na uplny opak, jen prepsal jednoduzsi vetou a upravil jak jsem to presne myslel, aby tady nedoslo k presne takovymu "nedorozumeni")
Mno takhle porad je to kamera/fotak a porad je to youtube. Vychozi podminky jsou stejne. Tady jde o tohle:
Mno takhle porad je to kamera/fotak a porad je to youtube. Vychozi podminky jsou stejne. Tady jde o tohle:
Takze fotak s kvalitnim cipem, dobrym umistenim v mistnosti a kvalitnim kombem to precejen dokaze zaznamenat ? Nebo ho jen nema natocenej ten crate v te ukazce...Demilich píše:..trochu se zamyslete nad tím jak je schopen foťák, nebo kamerka zaznamenat pořádný hutný metalový zvuk a až pak pište o tom že to nemá grády a koule
Hansen:
Jo, foťák zvládne sejmout dobrý zvuk. ALE - nikdy se nedozvíš, na jaké nastavení kvality to ten dotyčný člověk točil, jak velký soubor pro komprimaci tam poslal (na tom záleží primárně) + další faktory, o kterých již byla řeč.
Stalo se mi taky prostě, zapomeneš nastavit kvalitu z minula a natočíš vidko na střední kvalitu, obraz to zkomprimuje dobře ale zvuk stojí zaprd ikdyž celé vidko vypadá suprově...
Tudíž si myslím, že je třeba mírnit se v soudech aparátů podle takovýchto nahrávek. Nevím jestli jsi měl možnost testovat toto kombo osobně a proto říkám svůj názor podpořený skutečností, že jsem jeho vlastník.
Dle mého to totiž koule má a to sakra hodně
Jo, foťák zvládne sejmout dobrý zvuk. ALE - nikdy se nedozvíš, na jaké nastavení kvality to ten dotyčný člověk točil, jak velký soubor pro komprimaci tam poslal (na tom záleží primárně) + další faktory, o kterých již byla řeč.
Stalo se mi taky prostě, zapomeneš nastavit kvalitu z minula a natočíš vidko na střední kvalitu, obraz to zkomprimuje dobře ale zvuk stojí zaprd ikdyž celé vidko vypadá suprově...
Tudíž si myslím, že je třeba mírnit se v soudech aparátů podle takovýchto nahrávek. Nevím jestli jsi měl možnost testovat toto kombo osobně a proto říkám svůj názor podpořený skutečností, že jsem jeho vlastník.
Dle mého to totiž koule má a to sakra hodně
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jak už jsem tady několikrát psal, tak crate fw podle mě je jeden z trandů, který hrajou. Mám sice zkušenosti osobní jenom s hlavou, ale hraje to podle mě dost dobře. Oproti ostatním trandům se mi líbí plnej zvuk, zvuk není plochej.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::