Pomoc s výběrem komba do zkušebny kolem 5 000 Kč
Pravidla fóra
Pomoc s výběrem komba do zkušebny kolem 5 000 Kč
Potřeboval bych poradit co jsi pořídit za kombo do zkušebny okolo 5 tis .
Hraju tak tvrdší styly Heavy atd. chtel bych mit pokud možno hlasitostní rezervu, využíval bych spíše zkreslený kanál než čistej .
přemýšlel jsem o kustumech bo laney ,ale moc tomu nerozumim a dal bych spíše na vaše rady.
Hraju tak tvrdší styly Heavy atd. chtel bych mit pokud možno hlasitostní rezervu, využíval bych spíše zkreslený kanál než čistej .
přemýšlel jsem o kustumech bo laney ,ale moc tomu nerozumim a dal bych spíše na vaše rady.
Lich:100w nebo 65w?
Jinak,toho frontmana by musel hrotit krabkou,protože nemá zrovna skreslení na metal...
Týpek:Máte ve zkušebce bicí?předpokládám že asi jo,takže by to chtělo tak 40w +..ten frontman by byl good,je to 2x12 repro...jsou ale celkem poruchový,většina fenderů trandů odchází celkem brzo..u toho co máme my(resp kámoš) odešel koncák...
jinak mi neříkej že bys nehrál přes nějaký skreslovadlo a spokojil se se skreslenym kanálem na kombu za 5k?to si najde nějakej autentickej zvuk v krabkách třeba od boss...takže bych spíš řešil aby měl čitelnej clean...
Jinak,toho frontmana by musel hrotit krabkou,protože nemá zrovna skreslení na metal...
Týpek:Máte ve zkušebce bicí?předpokládám že asi jo,takže by to chtělo tak 40w +..ten frontman by byl good,je to 2x12 repro...jsou ale celkem poruchový,většina fenderů trandů odchází celkem brzo..u toho co máme my(resp kámoš) odešel koncák...
jinak mi neříkej že bys nehrál přes nějaký skreslovadlo a spokojil se se skreslenym kanálem na kombu za 5k?to si najde nějakej autentickej zvuk v krabkách třeba od boss...takže bych spíš řešil aby měl čitelnej clean...
jestli nove tak asi http://www.musiccenter.cz/Peavey-TRANST ... e/:3:17675
bandit v mensim provedeni ,)
bandit v mensim provedeni ,)
No tak kup tu 65W novou ne??Mas tam 3 roky zaruku,ma ro 2 repra,takze to zkusebnu utahle uplne v klidu,k tomu nejakou krabku(Muffa,nebo MT-2) a jak rika demilich,budes valit metlu jako svine
.
http://kytary.cz/fender-fm-210r/83986/?SE592:0:0:1:0
http://kytary.cz/fender-fm-210r/83986/?SE592:0:0:1:0
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
No jako, kdybys teoreticky měl teda zkreslovací krabku a valil to přes Clean na tom fenderu, tak ti řeknu jedno -> jestli je ten Frontman 65ka stejná koncepce jako ta 100W (což asi ano) tak bych se vůbec nestrachoval s výkonem, protože ten Clean ŘVE JAK PRASE 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Podle mě nejsou, a to z tohoto důvodu: Když jsem například u Dark Axela hrál na jeho lampové Laney, což stojí přes 10 000 tuším, tak to jak říkáte dokresloval krabkou, jenžeNevrin píše:A jo, tak pokud chce do tvrda, tak ať si ten zkreslenej něčím dokreslí. Ale kupovat dneska za 5k trazistor (při současných cenách lamp) jsou podle mě vyhozené peníze. Otázka je na co hraje teď, jestli se vůbec vyplatí něco kupvat.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
spis utahne vesti prostor nez mensi.. prestehovali sme se do vetsiho ted ze zkusebny... a aparaty davame min jak na polovinu puvodniho a rve tam vic jak predtim ...DavidN. píše:hele a myslite ze by 65w na 2x 10 repro utahne i větší zkušebnu pač mame to tam poměrně vetší prostor tak 15x5m proto mi hlavne de o tu hlasitost to bych si radší neaku tu kačku přidal