Volume potenciometr

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Asanoth

Volume potenciometr

Příspěvek od Asanoth »

Zdar,
tady chlapec v tomhle videu hned na zacatku hraje se stazenym volume, aby mu to hralo ciste. To je mi jasny :) ale pak ho da na full, aby se zvuk zkreslil a hraje mu to porad stejne nahlas.
jak se dela tenhle figl? :) ja at delam co delam, tak mi to hraje zkresleny mnohem vic nahlas. jediny, co me napada, ze je na to potreba hlava s boxem a nikoliv kombo(pokud to teda nesmeli pres nejaky studiovy serepeticky : ).
Nuze?

http://www.youtube.com/watch?v=fR3Os80p ... re=related

Diky
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

ja teda nevim, ale me prijde jak prida volume ze to je vic nahlas... navic musis brat ze to je video na youtube kde to vede mikrakem do mixu a urcite je na cele te nahravce mastering nejakej komp atd.. to bych neresil :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

tak tenn zvukar za tou kamerou to mohl ztišit. Ale já takovejhle problém nemám, hraje mi to stejně nahlas, když si stáhnu volume. Až od takový čtyřky se mi to začne ztišovat. jinak to mění urověn zkreslení. Třeba to bude kytarou, já mám taky Les Paul

PS: Pěknej amp co? :P Taky na to často koukám.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tak me to do ty ctyrky petky taky hraje stejne, ale neni to uplne cisty(ani tak cisty, jako ty zeppelini tady)

ten amp je luxusni :) marshalovsky zkrelseni je nejbest :) mozna jeste voxik, tezko rict. az budu mit lepsi(rozumej Gibson Les Paul Standart/Sg/American Standart Strat ci neco obdobne kvality :) ) kytaru a volnejch X0 000, tak budu resti dilema, jestli Marshall nebo Vox :)
Ael to je za sakra dlouho :D
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Já asi budu řešit Marshall/Orange. Ještě nádhernej amp je Bluesbreaker.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“