Cort M600 vs Cort X-6
Pravidla fóra
Cort M600 vs Cort X-6
Dobrý den.Nadešel čas,kdy bych rád pořídil novou kytaru.Teď mám Cort X-6 a hraji rock až metal,ale sem tam i něco lehčího. Cena té X6 byla asi 7000 Kč . Narazil jsem na Cort M600,cenově ale jen asi o 1500 dražší než ta moje X6... Bude to rozdíl ve zvuku a ve zpracování ? Líbí se mi vzhledově ale nevim,jestli to bude proti X6 rozdíl nebo si mám ještě X6 nechat a naěetřit na dražší nástroj ? Případně cobyjste mi doporučili za 8000 maximálně 9000 ?
Děkuji
Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
to mi pride vcelku zbytecna investice.
leda pokud mas tech 9000 a x6 si chces nechat, tak prodat x6, to by ti mohlo hodit tak 14-15k i s puvodnim kapitalem, a za to bys mohl koupit na bazaru neco fajnoveho
leda pokud mas tech 9000 a x6 si chces nechat, tak prodat x6, to by ti mohlo hodit tak 14-15k i s puvodnim kapitalem, a za to bys mohl koupit na bazaru neco fajnoveho
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Predne davej odkazy na kytary, ktery mas a/nebo o nich uvazujes, kvuli tvymu dotazu si malokdo bude googlit specifikace (nekdy to tak delam, ale ted se mi nechce
). Pokud chces upgradovat, budes muset budto vymenit snimace, nebo zaplatit zhruba 1,5-2nasobek ceny sve stavajici kytary. Rozhodne bych se dival na bazaru a cekal, az najdes nejakou kytaru do tech cca 15K, tak si od nekoho pujcis, koupis novou kytaru a svou starou zacnes prodavat.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Trainman
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji zainvestovat nejdřív do pořádného nástrojáku http://kytary.cz/pro-co-nastrojovy-kabe ... 58:0:0:1:0 a nehonit to přes mikrofonovej 
Cort X-6 (customized by petrpeter) x Dunlop CryBaby Classic x Guyatone PD-1 x Peavey VK-R8 x HB 212 (V30) straight horizontal cab (a už mi spadnul z půlmetru na nohu
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak tak...Wohma píše:Predne davej odkazy na kytary, ktery mas a/nebo o nich uvazujes, kvuli tvymu dotazu si malokdo bude googlit specifikace (nekdy to tak delam, ale ted se mi nechce). Pokud chces upgradovat, budes muset budto vymenit snimace, nebo zaplatit zhruba 1,5-2nasobek ceny sve stavajici kytary. Rozhodne bych se dival na bazaru a cekal, az najdes nejakou kytaru do tech cca 15K, tak si od nekoho pujcis, koupis novou kytaru a svou starou zacnes prodavat.
Investice do kytary o 2000 dražší než stojí tvá současná je zbytečnost. Pokud bys nutně chtěl investovat tyto peníze, investuj je do upgradu současné kytary - elektronika, snímače, nultý pražec, ladící mechaniky, whatever...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008