Chtěl bych pozadat o pomoc s vyberem nove kytary. Hraju uz celkem dlouho a konecne si chci poridit nejaky lepsi kousek, ale akustika je jen jednim z mych nastroju a na jejim trhu se zrovna moc neorientuju. Tak bych potreboval pomoci. Moje naroky na kytaru:
- mela by byt ryze akusticka, zadna elektroakustika
- cutaway
- tvar radsi klasicky, ne Dreadnought
- krk neco mezi elektrikou a spanelou
- a ne prilis zdobeni, casto taham kytaru s sebou
predem diky,
Floire
Akusticka Cutaway
Pravidla fóra
- ...EDGE...
Re: Akusticka Cutaway
Zdarfloire píše: - mela by byt ryze akusticka, zadna elektroakustika
- cutaway
- tvar radsi klasicky, ne Dreadnought
- krk neco mezi elektrikou a spanelou
- a ne prilis zdobeni, casto taham kytaru s sebou
těžko skloubíš body 2 3 a 4. Cutaway mívají jenom Jumba a Dreadnoughty(Jumbo je ale větší a třeba mě se na něj hraje o něco hůř, i zvuk westernovky je mi bližší), stejně tak krk podobný elektrice.
Jinak myslím, že pokud často taháš s sebou, tak 20 000 je docela hodně.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Re: Akusticka Cutaway
Myslel jsem, ze podobne to maji treba Taylory, ale to je uz trosku mimo moji cenovou relaci.Asanoth píše:
Zdar
těžko skloubíš body 2 3 a 4. Cutaway mívají jenom Jumba a Dreadnoughty(Jumbo je ale větší a třeba mě se na něj hraje o něco hůř, i zvuk westernovky je mi bližší), stejně tak krk podobný elektrice.
Jinak myslím, že pokud často taháš s sebou, tak 20 000 je docela hodně.
Vim, ze je to hodne, ale jeden kamarad ma obchod s hudebninama ve statech a casto mi sezene nejaky nastroj jaksi, za priznivejsi cenu. Kvuli tomu je ta cena v dollarech a, retail
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jak říká Asanoth - tyto věci těžko skloubíš. Rozhodni se přesně, co chceš. Zaměř se na klasické tvary Dreadnought a pokud se ti ten nelíbí, tak Grand Concert nebo Grand Auditorium. Tím tvarem "klasickým" zároven chceš nylonové struny nebo bys zůstal u dreadnoughtových kovovek?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hele a proč se tolik bráníš tý elektroakustice? Kdybys překousl to ozvučení, tak bys měl hned mnohem větší a snadnější výběr... A podsedlový piezosnímač vůbec na kytaře nezaznamenáš, pokud pomineš ovládací prvky...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008