Pickguard pro Fender

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
PokyZ

Pickguard pro Fender

Příspěvek od PokyZ »

Zdravim, potřebuju poradit a doufám, že né jenom já :-), sháním barevný pickguardy na tele a na netu nemůžu nic najít, máte někdo nějaké typy. Moc díky
Kai

Re: Pickguard pro Fender

Příspěvek od Kai »

Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
m4rku5

Příspěvek od m4rku5 »

Na tomhle webu se mi líbil pickguard pro jazz bass, basu mám standard mexico. Tady píšou že jejich pickguard má tvar korea, nevíte jestli má stejný rozměr jako na mexický Fender?
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Pro pickguard je nejlepší zajít ke kytaráři, idělá vám přesně co potřebujete a mnohdy to vyjde i levněji.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
m4rku5

Příspěvek od m4rku5 »

Jsem z Plzně, ale nevím tu o nikom kdo by tu dělal pickguardy... A že by se mi chtělo cestovat buhvíkam jen kvůli pickguardu :? Na pickguard nemam žádné extra nároky hlavně aby pasoval. Neví tedy někdo zda tvar "korea" pasuje na mexiko standard?
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

No, poasovat tam bude, tam neni co by tam nepasovalo :) Leda by díry na snímač byly jinde nebo krk moc v těle.
Nicméně když napíšeš komukoliv mail, ať Ti udělá ten ten pickguard, zaplatíš mu předem na účet a on to pošle poštou, tak to bude v nejlepší řešení.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Já shánim pickguard na Mexico strata a skoro nic na něj teda nepasuje. Nevím si rady a nechci kupovat originál za 1500 -2000,- to mi přijde za pick hodně.Nejde tolik o díry na snímače..i když s tím taky bejvá problém, ale většinou enseděj díry na šroubky a výřez na krk a tremolo. Taky jsem koukal na Sollera ale bojim se, objednat, protože to může bejt k ničemu. Nevíte někdo kde sehantat pickguardy který nestojej milion a pasujou na Fendera (mexico) ??
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“