Pickguard pro Fender
Pravidla fóra
Pickguard pro Fender
Zdravim, potřebuju poradit a doufám, že né jenom já
, sháním barevný pickguardy na tele a na netu nemůžu nic najít, máte někdo nějaké typy. Moc díky
Re: Pickguard pro Fender
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Na tomhle webu se mi líbil pickguard pro jazz bass, basu mám standard mexico. Tady píšou že jejich pickguard má tvar korea, nevíte jestli má stejný rozměr jako na mexický Fender?
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Pro pickguard je nejlepší zajít ke kytaráři, idělá vám přesně co potřebujete a mnohdy to vyjde i levněji.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Jsem z Plzně, ale nevím tu o nikom kdo by tu dělal pickguardy... A že by se mi chtělo cestovat buhvíkam jen kvůli pickguardu
Na pickguard nemam žádné extra nároky hlavně aby pasoval. Neví tedy někdo zda tvar "korea" pasuje na mexiko standard?
No, poasovat tam bude, tam neni co by tam nepasovalo
Leda by díry na snímač byly jinde nebo krk moc v těle.
Nicméně když napíšeš komukoliv mail, ať Ti udělá ten ten pickguard, zaplatíš mu předem na účet a on to pošle poštou, tak to bude v nejlepší řešení.
Nicméně když napíšeš komukoliv mail, ať Ti udělá ten ten pickguard, zaplatíš mu předem na účet a on to pošle poštou, tak to bude v nejlepší řešení.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Já shánim pickguard na Mexico strata a skoro nic na něj teda nepasuje. Nevím si rady a nechci kupovat originál za 1500 -2000,- to mi přijde za pick hodně.Nejde tolik o díry na snímače..i když s tím taky bejvá problém, ale většinou enseděj díry na šroubky a výřez na krk a tremolo. Taky jsem koukal na Sollera ale bojim se, objednat, protože to může bejt k ničemu. Nevíte někdo kde sehantat pickguardy který nestojej milion a pasujou na Fendera (mexico) ??
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika