Lampove kombo min 40W
Pravidla fóra
-
Bernard Jenkins
Lampove kombo min 40W
Prosim, vas, mohl by mi nekdo poradit ve vyberu lampoveho komba asi tak do 18 tisic a minimalne 40 W...styl od the who az po jimiho hendrixe a tak...hlavne ten zvuk na to! nevim, jestli je spravna volba marshally v teto cenove relaci ci spise kopie? pokud znate piste...diky moc...ci jine znacky...zaklad zvuk ze, rozumime si:)
Re: Lampove kombo min 40W
Tak za tyhle prachy bys mohl sehnat Voxe AC15 a Fendera Hot Rod. To jsou legendy(resp. jejich nižší verze) s dost odlišným zvukem, chce to vyzkoušet. Vox je bohužel jednokanál. Marshall za tuhle cenu seženeš jen DSL a to PREJ moc nehraje.
Pak jsou tu možnosti jako Laney(VC, LC), Peavey(Classic, Valveking - ale to asi moc ne na tenhle styl).
Ale fakt to chce zajít do krámu a vyzkoušet, protože každýmu se líbí něco jinýho. Já třeba nemusim moc toho Hot Roda(nedávno jsme ho zkoušel) a z Voxe se mi sbíhaj sliny(z třicítky).
Pak jsou tu možnosti jako Laney(VC, LC), Peavey(Classic, Valveking - ale to asi moc ne na tenhle styl).
Ale fakt to chce zajít do krámu a vyzkoušet, protože každýmu se líbí něco jinýho. Já třeba nemusim moc toho Hot Roda(nedávno jsme ho zkoušel) a z Voxe se mi sbíhaj sliny(z třicítky).
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- citizen.one
Re: Lampove kombo min 40W
no nedavno tu byl za tyhle penize 6101 se zvukem jak hrom, zkus projit bazar, treba to ten clovek jeste ma...