Laney LX65R

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
John74

Laney LX65R

Příspěvek od John74 »

má někdo zkušenosti ?? - mám teďka crate 15w a je to dost slaby(v kapele se docela zrtácí), tak se ohlížím po něčem silnějším, ale nejsem zrovna finančně špekatej - jinak taky jsem už uvažoval nad fendeřikem, jenže ten už má druhej člen kapely, tak do toho bych jít moc nechtěl, jednak si myslím, že odlišný zvuky budou lepší, protože přinesou větší variabilitu a jednak se mi na něm moc nelíbí, že má strašně moc ostrý zkreslení (aspoň mi to tak připadá) - takže uvítám všechny názory :D
Milerinho

Re: Laney LX65R

Příspěvek od Milerinho »

čau kombo je v pohodě ale na bazaru seženeš za stejnou cenu např. crate fw65 což je vyšší řada toho tvýho takže jesi se ti zvuk líbí tak je to to samí akorat ve velkym. jo a jinka že by měl fender ostrý zvuk to se mi teda moc nezdá a jestli máte v kapele dvě kytary tak bych právě spíš hledal stejný než odlišný zvuk.
elektrika: Hamer PRS sunbrust
akustika: Tenson
kombo: Peavey valveking 112, Marshall mg10cd
efekt: Jimi Dunlop Cry baby
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Mám patnáctku na domácí cvičení. Řekl bych, že 65tka nebude rozhodně hrát hůř a ten zvuk bude stejně postavenej. Čistej zvuk je na tu cenu(mluvím o patnáctce) perfektní, podle mě mnohem lepší jak Frontman, ale za to mě asi mnozí ukamenujou. Zkreslenej není zas tak moc konkrétní, ale má docela fajn barvu. Za tu cenu bych rozhodně nebyl proti. Kdybych si kupoval opravdu levný kombo do kapely, tohle bych asi bral jako jednu z možností.
Ale i z Frontmana jde dostat dobrej neuječenej zvuk, ale chce to si opravdu HODNĚ pohrát s EQ.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mno, ty Laney LX jsou opravdu "hardcore" - bohužel v tom negativním smyslu slova. Zkreslenej zvuk mi přijde hodně nepříjemnej a čistej jako žádný zázrak. Chápu, že máš omezený finance, ale dle mého skromného názoru, tohle není nejlepší cesta kudy kam.

Zkus přidat pár stovek a kouknout se na Laney LV100, to už hraje podle mě docela slušně.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“