Ahoj,
víte někdo, jestli jsou vzájemně kompatibilní moduly elektronických bicích Alesis a Yamaha (DM6 a DTXP 4) a tedy jestli je možné zaměňovat jejich činely a ostatní pady?
Díky za jakoukoliv pomoc.
Alesis kompatibilní s Yamaha?
Pravidla fóra
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Alesis kompatibilní s Yamaha?
Sice bez zkušenosti s přímo těm popisovanými komponenty, no z nějaké zkušenosti a praxe řeknu, že by problém být neměl. tyhle věci by kompatibilní být rozhodně měly.
Jediné záludnosti vidím třeba v nějakých vícezónových padech versus obyčejných jednozónových.... pochopitelně zaměňovat pady stejně funkční mezi sebou, pak by v tom problém být neměl.
Jediné záludnosti vidím třeba v nějakých vícezónových padech versus obyčejných jednozónových.... pochopitelně zaměňovat pady stejně funkční mezi sebou, pak by v tom problém být neměl.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
přesne jak píše Monika - pady mají piezosnímače a ty jsou ve všech plackách víceméně na stejné konstrukci tzn. pady stejných funkcí (zony) pojedou stejně, jenom poladíš citlivosti.
-
RockBander
Děkuju za vaše reakce.
Můj předpoklad tedy nebyl logicky úplně mimo, to jsem rád.
Můj předpoklad tedy nebyl logicky úplně mimo, to jsem rád.