http://www.maxistore.cz//maxistore/s65/ ... -NA-SG15NA
EDIT: Nehrál na ni někdo? Snad nemá nylonové struny
Jo, nevedel jsem presne jak se jim rika...diky woroworo90 píše:To je nulka. Tělo španělky, krk úzký, na kovovky, dvanáct pražců volných, standardní menzura, měla by se vejít do pouzdra na španělku. Parlorka má ještě menší tělo. Nemuselo by to za ty peníze být špatné, vypadá to na ideální kytaru na čundry.
No, nedávno jsem pár SX zkoušel v Muzikeru a byl to děs - na většinu jsem ani nezačal hrát, protože při pokusu naladit jsem objevil tak strašné mechaniky (vůle jak prase), že jsem je zase odložil do stojanů...kristynatrochtova píše:Super, díky. Jednu akustiku od SX už mám je dobrá, myslím si, že má rozhodně lepší zpracování než některé Staggy apod.
No co myslíš ty? Myslíš si, že pro mírně pokročilého hráče by to bylo ideální? No chci novou kytaru a rozmýšlím se nad Epiphone, Ashton a touhle. Těžký výběr
No já mám jejich déčko a to je, jak jsi psal, na mě docela velké... přiměřený nástroj je španělka, ale zase se mi líbí zvuk kovových strun..woro90 píše:Na co ji chceš? Psala jsi že už jednu akustiku od SX máš, ne? Nevím sice kterou, ale drahé nástroje nedělají, takže asi také nějaká na čundry, tak proč netaháš tu? Nebo ti to déčko přijde příliš velké? Rozhodně to nebude žádný zázrak, prostě kytara na čundr, u které není problém když se jí náhodou něco stane.
V Praze v Muzikeru v Holešovicích ji mají - http://www.muziker.cz/default.aspx?SX-S ... _id;105999. Ale jak říkám - po mých zkušenostech s SX bych o ni ani pohledem nezavadilkristynatrochtova píše:Teda, co se tady člověk nedozví.![]()
Ráda bych tu SX vyzkoušela, jenže nikde tady v hudebninách ji nemají :-/
Nemohl by někdo až bude v hudebninách se rovnou kouknout, jestli tam není?Mám docela strach nakupovat přes internet, neboť vůbec nevím, jak bude ta kytara ladit, apod. Vše je jen o náhodě, a zas tak moc riskovat nechci.
Při nejhorším bych se podívala do muzikant.cz na tu Epinu
Já ti nevím, kdybych už neměl kytaru na čundry, skočil bych se na ni mrknout a pokud by tam měli nějaký slušný kus, těch patnáct stovek bych za ni určitě dal...rocky77 píše:V Praze v Muzikeru v Holešovicích ji mají - http://www.muziker.cz/default.aspx?SX-S ... _id;105999. Ale jak říkám - po mých zkušenostech s SX bych o ni ani pohledem nezavadil
Ale jo, neříkám, že nemůže jeden dobrý kus objevit...ale mně se to nepodařilo, a to jsem koukal po SX 2x drahých... Jinak v případě potřeby na čundr bych asi šel po Cortu, kde nejlevnější model je za něco málo přes 2.200... Ale máš pravdu, že za vyzkoušení nic nedá a může být jen překvapena...woro90 píše:Já ti nevím, kdybych už neměl kytaru na čundry, skočil bych se na ni mrknout a pokud by tam měli nějaký slušný kus, těch patnáct stovek bych za ni určitě dal...
Stačí kus který bude ladit a půjde seřídit, o zvuku nemám iluze, ale je to zajímavá kytara - taky se mi nechce tahat k ohni tu velkou mrchu (déčko) a radši mydlím do cremony s krabicoidním zvukem (bulharka má sice úžasný twang, ale už je celkem ohnutá a další čundr by nepřežila). Navíc na déčka nejsou takové ty stylové zelené pytle co se dají batikovatrocky77 píše:Ale jo, neříkám, že nemůže jeden dobrý kus objevit...ale mně se to nepodařilo, a to jsem koukal po SX 2x drahých... Jinak v případě potřeby na čundr bych asi šel po Cortu, kde nejlevnější model je za něco málo přes 2.200... Ale máš pravdu, že za vyzkoušení nic nedá a může být jen překvapena...woro90 píše:Já ti nevím, kdybych už neměl kytaru na čundry, skočil bych se na ni mrknout a pokud by tam měli nějaký slušný kus, těch patnáct stovek bych za ni určitě dal...