Ahoj,
jelikož se mě několi lidí ptalo, jak funguje reamp technika u POdxt - dovolil jsem si udělat krátký video tutorial pro majitele PODxt, jak se dá třeba využít Reampu s PODxt pro dvě efektové cesty, dva delaye.. cokoliv.. To už je na představivosti. Původně to bylo pro pár lidí z youtube, ale možná to pomůže i pár lidem co mají PODxt a chodí sem.
Titulky jsem dal v Angličtině, ale myslim, že to je srozumitelný.
Horší kvalita videa mě mrzí, kdyby někdo věděl jak snímat lépe obrazovku, dejte vědě po SZ
Pár tipů pro nahrávání s PODxt
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Pár tipů pro nahrávání s PODxt
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pár tipů pro nahrávání s PODxt
Krátký tutorial jak zautomatizovat změnu presetů v PODxt při nahrávání, nebo hraní s backing trackem. Aneb přepínání presetů skrze midi stopu (není potřeba midi cabel, jen skrze USB):
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc, pres PODxt Live uz nahravam skoro rok, ale na ten Reamp jsem jeste neprisel
... opravdu uzitecna vec.
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
šikovná věc - já na to přišel taky pokus omylLarryColl píše:Diky moc, pres PODxt Live uz nahravam skoro rok, ale na ten Reamp jsem jeste neprisel... opravdu uzitecna vec.