Steven Slate Drums 3.5

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Nik 555

Steven Slate Drums 3.5

Příspěvek od Nik 555 »

Zdaravím,
začal jsem používat nový vst instrument Steven Slate Drums 3.5. Zajímá mě ale, jak je možné z tohoto instrumentu rozdělit jednotlivé bubny a činely do stop v cubase ve kterých na ně zavěsím EQ,compressor atd. Budu rád za rady, sám zatím nevím.. Díky :)
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Steven Slate Drums 3.5

Příspěvek od pavlii »

Já tak miluju, když můžu někomu nezištně pomoct...fakt.....hrnou se mi slzy do očí...

UŽ JSI SE LASKAVĚ KOUKNUL DO MANUÁLU NA STRANU ODHADEM 38?????

P.S.: Přesně tohle je jeden z důvodů, proč z těchto diskusních fór odcházejí profesionálové a stává se z nich větší či menší "žumpy"... :cry:

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Lukáš Kostka

Příspěvek od Lukáš Kostka »

pavlii píše:Já tak miluju, když můžu někomu nezištně pomoct...fakt.....hrnou se mi slzy do očí...

UŽ JSI SE LASKAVĚ KOUKNUL DO MANUÁLU NA STRANU ODHADEM 38?????

P.S.: Přesně tohle je jeden z důvodů, proč z těchto diskusních fór odcházejí profesionálové a stává se z nich větší či menší "žumpy"... :cry:

P.
Přesně tak. Až je někdy problém některým informacím věřit. Respektive informacím typu "Jedna paní povídala".
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

Ano kouknul jsem se do manuálu!!! Ale nerozumím natolik anglicky abych se v tom okamžitě zorientoval. Příště by stačilo méně ironie, já se taky chovám slušně.

Jinak díky. Pokusím se z toho vytáhnout info které mi snad pomůže..
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Kluku - ono kdyby tam nebyly ty screenshoty, tak by to bylo možná trochu složitější (s odvoláním na tu angličtinu - ale zase to nepřeháněj, nejsi v tomhle oboru nováček a tady stačí umět anglicky pár slovíček...) 8) já jsem taky slušný - však jsem ti vlastně poradil :-D pokud se chceš příště vyvarovat podobné ironii ze strany odpovídajících, tak do dotazu uveď všechny základní věci, které jsi zkusil a které ti z nějakého důvodu nepomohly.

P.

funkcorp

Příspěvek od funkcorp »

Shodou okolností včera při UPG na Maschine 2 jsem prohlížel k instruktážní videa k M2 a je tam i návod na tento problém. Je to sice pro CU7 a NI M2 , ale princip je v zásadě stejný. Angl. k tomu netřeba.

http://www.youtube.com/watch?v=SQq22tE9_MY#t=21
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

Pavlii: Ok pro příště.
Chvíli jsem to přelouskával ale nakonec se podařilo. Asi ta angličtina nebude zas taková bída.. Jen jsem to nemohl najít. Tak se tady na mě nezlobte, příště se budu tázat až budu ve větších koncích. :lol:
klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Nemyslím si že se na tebe někdo zlobí. Spíš jde o to, že 90% věcí jde řešit modelem Read That Fokin Manual, případně Google It. Není tady žádný systém selektující otázky, které si tázající může zodpovědět sám, a proto se nedá pokaždé počítat s vřelou odpovědí.
Případně poreferuj zda tento plugin má funkci nepřehrání stejného samplu dvakrát za sebou.
Nik 555

Příspěvek od Nik 555 »

Dnes jsem to začal nastavovat a všiml si, že do třeba snare (nejen ten) má dva výstupy na dvě stopy. Ale dá se to i omezit na jednu stopu. Jestli tedy mluvím o tom samém co ty. Po Addictuve Drums a Supperior Drumer s tímto instrumentem teprve začínám. Ale musím říct, že zvukově se mi opravdu dost líbí! :-) Má pevný a široký sound co jsem hledal. A hlavně AMBIENCE je úžasná a reálná.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Osobně předpokládám, že to bude z důvodu interního efektování (ale zase tak do detailu jsem ten manuál fakt nestudoval, čili střílím od boku; jiný důvod by mi přišel jako ptákovina...). Pokud nemíníš dělat se zvukem toho kterého bubnu/činelu v rámci SSD nějaké brikule, jež by vedly na stereo výstup, tak má smysl pouze export do MONO stop (=jeden výstup na jednu každou součást soupravy).

P.

klobasnik

Příspěvek od klobasnik »

Niku, jestli tvá odpověď byla mířena na mě, byla má poznámka špatně pochopena.
Toontrack má funkci střídaní samplů. Když za sebe dáš dva kopákové noty, bude každá z nich přehrávat jiný sample. Zajímá mě zda to tak je i u SSD.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“