DiMarzio Air Zone
Pravidla fóra
DiMarzio Air Zone
Ahoj, hledám vintage humbucker ke kobylce, který by měl nádech single coilu (ale měl by to být humbucker) a dostal jsem doporučení na DiMarzio Air Zone. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti ? Jak by hrál s Ibanez za 6000? (Jde mi o trochu víc vintage, či cinkavější/ostřejší zvuk, než je asi u Ibanez běžně žádáno)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: DiMarzio Air Zone
Je to dobrá volba a na zvuk singlu doporučuju koupit push/pull poťák a zapojit si rozepnutí cívek.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Co to to znamená? Požadavek na bezbrumovost nebo velikost? Jinak třeba Duncani dělají snímač, takový all-in, jmenuje se to P-rails. Obsahuje to obyč singl, p90 a zapojení dohromady jako humbucker. Pohledej!KuřeCz píše:ale měl by to být humbucker
RM Colorsound
nebo jakýkoli HB rozepínat
nebo přepínat na paralelní, což se mi zas tak moc nelíbí
nebo jakýkoli HB rozepínat
nebo přepínat na paralelní, což se mi zas tak moc nelíbí
Popravdě, mám na kytaře přepínání cívek sériové - paralelní - rozepnuto... a buď jsem hluchej nebo nevím, co jsem s tím udělal, ale rozdíl mezi paralelním zapojením a rozepnutým humbuckerem takřka není (jen na zkresleném kanále je slyšet, že rozepnutý snímač má menší úroveň výstupního signálu a víc brumí).
Mám snímače Coloursound (u krku) a Hot air (u kobylky) od RM.
Mám snímače Coloursound (u krku) a Hot air (u kobylky) od RM.
Díky moc za rady a názory. Když bych neměl push pull poťák a nepotřeboval bych mezipolohy, šlo by to zapojit na 5 polohovej přepínač tak, že 1 a 5 poloha budou humbuckery (u krku a u kobylky) a pak 4 3 2 polohy budou rozeplej humb, střední sing, druhej rozeplej humb? Dá se to tak napájet? Prostě že to má člověk čistě v přepínači ?
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Da se to udelat ja pises, mam to na superstratu (akorat je tam 2x singl a u kobylky HB a princip je stejnej). Petipolohovej prepinac ma dva nezavisly prepinaci systemy, jeden zapojis klasicky na prepinani "zivyho" signalu a ten druhej system vyuzijes na zkratovani jedne civky HB v mezipolohach 2 a 4.
Hraju výhradně na šrot.