Dobrý den.
Objevil se mi u kytary problém - struny e a H mi začaly znít o něco méně nahlas než zbytek strun. Čím to může být a co s tím můžu udělat? Mám kytaru Line 6 Variax 700. Je to znát hlavně u čistého zvuku, u zkreslených spíš ne.
Předem díky za reakci.
Kurt Strohschneider
Variax - některé struny jsou tišší
Pravidla fóra
-
Kurt_Teplice
- last.fm: Kurt_Teplice
- Bandzone: Kurt_Teplice
Re: Variax - některé struny jsou tišší
Kurte, Kurte, víc jak 3 roky na fóru a nevíš, že struny se řeší jinde než v el. kytarách?
Navíc o hluchých a neznějících strunách je tu minimálně jedno téma - snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/s ... 26004.html
snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/p ... 24783.html
Navíc o hluchých a neznějících strunách je tu minimálně jedno téma - snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/s ... 26004.html
snimace-hardware-prislusenstvi-udrzba/p ... 24783.html
vymenit struny, kdyz nepomuze, tak ve workbenchi by mela byt moznost nastaveni hlasitosti kazde struny (zkontrolovat jestli se neco nestalo tam, pripadne nastavit dle libosti)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
-
Kurt_Teplice
- last.fm: Kurt_Teplice
- Bandzone: Kurt_Teplice
Díky za reakce.
Do el. kytar jsem dotaz napsal z toho důvodu, že jsem nevylučoval i nějakou digitální příčinu - u Variaxu by klidně mohla být. Přeci jenom, je to celkem specifická záležitost... Navíc zmiňované debaty jsem už četl - Struny jsem už dříve měnil, bez výsledku. Kameny jsem neměnil, protože v nich jsou usazeny piezo snímače a nechtěl jsem při výměně porušit kabely, kterými jsou připojeny. Žádnou jinou radu jsem tu na fóru nenašel, a tak jsem hledal někoho, kdo by měl podobnou zkušenost právě s Variaxem...
Do el. kytar jsem dotaz napsal z toho důvodu, že jsem nevylučoval i nějakou digitální příčinu - u Variaxu by klidně mohla být. Přeci jenom, je to celkem specifická záležitost... Navíc zmiňované debaty jsem už četl - Struny jsem už dříve měnil, bez výsledku. Kameny jsem neměnil, protože v nich jsou usazeny piezo snímače a nechtěl jsem při výměně porušit kabely, kterými jsou připojeny. Žádnou jinou radu jsem tu na fóru nenašel, a tak jsem hledal někoho, kdo by měl podobnou zkušenost právě s Variaxem...
Tak to se omlouvám a beru zpět - není to vada hardware ani software, ale zřejmě celé kytary. Ale ani vada celé kytary se neřeší v el. kytarách. A kytara Variax tu má duplicitní téma - elektricke-kytary/line6-variax-t15064.html?hilit=variaxKurt_Teplice píše:Do el. kytar jsem dotaz napsal z toho důvodu, že jsem nevylučoval i nějakou digitální příčinu - u Variaxu by klidně mohla být.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto do správné sekce, duplicity smazány.