Diogenes: nemáš dojem, že to trochu přeháníš? Asi nemá smysl se tu snažit se rozporovat paranoidní teorie, pro ostatní můžu říct jen to, že již téměř rok nejsem s žádným e-shopem jakkoli spojen a reklamu na sebe tady dělat opravdu nepotřebuju, protože profesně se pohybuju v úplně jiných vodách.
Zkus ještě jednou vyhodnotit úroveň konkrétnosti, spekulativnosti a emocionální zabarvenosti jedntlivých postů v tomto threadu... Třeba to pomůže tomu, aby se zde opravdu řešily úpravy akustik.
Pokud by ses chtěl místo toho držet linie stížnosti na mě jako admina, hyenika jako rádce a MilanaT jako uživatele, zkus to v relevantním threadu, rád se ti tam budu dále věnovat:
hudebniforum-cz/stiznosti-na-admina-mod ... t9256.html
Tengli píše:
Tak to úplně nechápu. Montáží těchto "korálků,kamenů"(nevím jak to nazvat) přece kobylku nijak neupravuje. Nebo se mýlím a něco jsem přehlédl? Lze koupit "nylonky" s klasickými "korálky" na konci... Ty přece také nebudu vázat,jen je prostrčím otvory v kobyle.
A moc si nedokážu představit proč bych na 12",13" strunách odstraňoval korálky a navazoval na nějaký ekvivalent...

Moje chyba - nekoukal jsem na obrázek dostatečně podrobně a nabyl jsem dojmu, že jde o kytaru s kovovými strunami skrz přední desku, které byla upravena kobylka, aby šly struny ukotvit přímo v ní. To je tak, když člověk myslí na 5 dalších věcí a ani jednu neudělá pořádně - s omluvou beru zpět

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008