Parkway Drive

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Parkway Drive

Příspěvek od Pejsvidek »

Zdravim, jeste sem tu nenasel dikuzi o tyhle skupine. Je uplne vyborna, jenze maj silne podlazeny kytary, takze mě nebaví porad podladovat. Nevedeli byste nekdo o kapele, která hraje podobnej styl a hrajou jenom treba na podlazeny Ecko ?
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Re: Parkway Drive

Příspěvek od Metallistic »

Pejsvidek píše:Zdravim, jeste sem tu nenasel dikuzi o tyhle skupine. Je uplne vyborna, jenze maj silne podlazeny kytary, takze mě nebaví porad podladovat. Nevedeli byste nekdo o kapele, která hraje podobnej styl a hrajou jenom treba na podlazeny Ecko ?
Podlazený na Ečko.. ???To jako o jednu oktávu. . ??? :)
Nevím skupinu neznám,snad ti poradí někdo jiný. . Na co mají podladěné kytary-jake tony. . .??
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Myslel asi Drop-D... :wink: Jinak teda nevim, když mají šestistrunky, tak to můžeš hrát normálním laděním (pokud teda držej standart a nějaký spešl ladění s rozdílnejma intervalama mezi strunama), akorát si holt nezahraješ "s nima" na CD...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

maj C# g# E B F# B
je to fakt dost...
Ja myslel podladeny basovy ecko, takze kdyz ho macknes na 12 prazci, tak ma stejnej ton jak D.
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Nero píše:Myslel asi Drop-D... :wink: Jinak teda nevim, když mají šestistrunky, tak to můžeš hrát normálním laděním (pokud teda držej standart a nějaký spešl ladění s rozdílnejma intervalama mezi strunama), akorát si holt nezahraješ "s nima" na CD...
No prave ono to zni na normalnim ladeni dost na nic :?
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Asi si to napsal od tenkýho e, co? Tohle je drop-B, pokud si naladíš na drop-D (což je jak píšeš ty, že ti E struna zní jako D), tak můžeš hrát uplně stejně jako oni (myšleno stejný hmaty), jen budeš hrát o tercii výš...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Nero píše:Asi si to napsal od tenkýho e, co? Tohle je drop-B, pokud si naladíš na drop-D (což je jak píšeš ty, že ti E struna zní jako D), tak můžeš hrát uplně stejně jako oni (myšleno stejný hmaty), jen budeš hrát o tercii výš...
no ja pocitam takhle: E H G D A E je to tak spravne ne ? A neznate teda nakou skupinu podobnyho stylu ? chtel bych to hrat, ale porad podladovat se mi nechce
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Já ti nevim, jsem zvyklej struny psát E A D G h e, ale možná to je jenom zvyk...

PetrPeter 1975 - 2008
afektband

Příspěvek od afektband »

Pejsvidek píše:
Nero píše:Asi si to napsal od tenkýho e, co? Tohle je drop-B, pokud si naladíš na drop-D (což je jak píšeš ty, že ti E struna zní jako D), tak můžeš hrát uplně stejně jako oni (myšleno stejný hmaty), jen budeš hrát o tercii výš...
no ja pocitam takhle: E H G D A E je to tak spravne ne ? A neznate teda nakou skupinu podobnyho stylu ? chtel bych to hrat, ale porad podladovat se mi nechce
Mam pro tebe řešení, prodej kejtu, kup si sedmistrunky a nalaď si od nejtlustší struny: ADADGHE. Do budoucna to plánuju, protože mam drop D a nechce se mi přeučovat, takže takhle budu mít normální drop D+to áčko který je Taky drop vzhledem k D a A ned ním pro podlazenou hru. Dobrý ne? :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) afektband dne 21.11.2007 18:04, celkem upraveno 2 x.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Nero píše:Já ti nevim, jsem zvyklej struny psát E A D G h e, ale možná to je jenom zvyk...
No me to ucili: Emil hodil granat do atomove elektrarny
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

afektband píše: Mam pro tebe řešení, prodej kejtu, kup si sedmistrunky a nalaď si od nejtlustší struny: ADADGHE. Do budoucna to plánuju, protože mam drop D a nechce se mi přeučovat, takže takhle budu mít normální drop D+to áčko který je Taky drop vzhledem k D a A ned ním pro podlazenou hru. Dobrý ne? :lol: :lol:
Hehe, dobry reseni, ale potreboval bych trosku vic ekonomicky. Struny sem si koupil tlusty dost, takze podlazeni zvladaj, ale tak trosku pak plandaj. Jinak kdyz podladim tu nejtlustci strunu tak to zni celkem dobre. Akorat sem neobjevil skupinu kera hraje HC/death a ma podlazenou jenom tu tlustou :(
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

mám takovej pocit že ramštajn ladej do D až na nízký éčko, to maj do C (aby se moc nenadřely u těch powerů :lol: )
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
afektband

Příspěvek od afektband »

Pejsvidek píše:
afektband píše: Mam pro tebe řešení, prodej kejtu, kup si sedmistrunky a nalaď si od nejtlustší struny: ADADGHE. Do budoucna to plánuju, protože mam drop D a nechce se mi přeučovat, takže takhle budu mít normální drop D+to áčko který je Taky drop vzhledem k D a A ned ním pro podlazenou hru. Dobrý ne? :lol: :lol:
Hehe, dobry reseni, ale potreboval bych trosku vic ekonomicky. Struny sem si koupil tlusty dost, takze podlazeni zvladaj, ale tak trosku pak plandaj. Jinak kdyz podladim tu nejtlustci strunu tak to zni celkem dobre. Akorat sem neobjevil skupinu kera hraje HC/death a ma podlazenou jenom tu tlustou :(
Právě že ADA je akord, takže nemusíš hrát jenom na to nízký A. A když si ho nebudeš všímat tak máš drop D.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Zdar, tak mam novou kytaru co zvladne podladeni i na In flames... Jenze je problem, ze nechci porad podladovat kytaru. Kdyz si jejich taby predelam do svyho drop D, tak je to zase hrozne rozhazeny po hmatniku a nestiham. Neznate prosim nekdo kapelu jako je parkway drive, nebo In flames, kera ma tyhle super kytary, ale ladi do drop D, nebo standart tuning ? Nakej podobnej styl jako tyhle pisnicky ? (In flames - crawl through knives, Pinball map ; Parkway drive - romance is dead, It's Hard To Speak Without A Tongue, carrion... ).
Diky moc za odpovedi :)
Naposledy upravil(a) Pejsvidek dne 16.08.2008 18:26, celkem upraveno 1 x.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

jj taky bych si rad nalazil kytarku :?
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Disasterpiece píše:jj taky bych si rad nalazil kytarku :?
Opravil sem to... Radsi bych kdybyste mi sem psali nejaky ty skupiny :wink:
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“