Scorpions

Vše o kapelách a hudebnících ...
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Scorpions

Příspěvek od Farrell »

Tak jsem se zase jednou hrabal hudebnim archivem, a podarilo se mi (uz zase) se utopit v jejich diskografii. :D Kdyz je tak posloucham tak me napada ze je skoda jak zapadli, ze se jim nedostava vetsiho kreditu - jejich progresivnejsi tvorba, ta z let '72 - '78, mi prijde vazne uzasna.. Hrani Uliho Rotha je misty skoro ztelesnej feeling :D A pak jejich ciste hardrockova era, kdy vyprazdnovali areny a umeli delat show jakou jen tak nekdo nepredvede.. Konekoncu showmani jsou to dodnes, i v +-60 letech. :D A navic vsechny ty genialni balady...

No, ja jsem asi fanatik (diky temhle magorum jsem vzal do ruky kytaru :lol:), co vy na ne? :)
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Já je mám hodně rád, Mathias Jabs je skvělej kytarista, mají skvělý nápady a show, doufám, že přijedou někdy do ČR, abych na ně zašel :)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

No jo, v poslednich letech sem jezdili celkem casto.. Tak snad i tenhle rok :)
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Taky mam rad...kdyby byla v praze mozna bych zasel... :wink:
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Jo Scoprions ty ja můžu ,mám sice alb a v paměti mu zůstalo jenom pár písniček jako Still loving you(klasika),Holiday,When the smoke is going down, In trance- tyhle si poslechnu vždycky rád :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

Kdyz uz si zminil In Trance.. http://youtube.com/watch?v=hdofgSFWzjw :twisted:
KORTY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KORTY »

Nevím proc ale tyhle zrovna nemusim
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Zkuste si sehnat DVD Scorpions Acoustica
je to nahrane z lisabonu a koncert je úžasný
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

DJmanasek píše:Zkuste si sehnat DVD Scorpions Acoustica
je to nahrane z lisabonu a koncert je úžasný
Pravda, stoji to za to - jak ty unplugged predelavky samotny, tak cela ta show v amfiteatru.. Catch your train! :D
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

j,acousticu mi dovalila mamcina kamoska a celkem pekny :P
________
Rock'n'Roll !!!
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Acoustica je naprosto famózní záležitost. Podle mě jeden z nejlepších unplugged projektů... Ostatně Škorpíci mají na to spoustui vhodných písniček. Skvělá kapela
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Orgasmické Send me An angel na uvolnění a na akční paření Rock You Like Hurricane , 321 ... Jo tyhle typky zbožnuju , sice je to už par let , ale furt to jsou ikony a respekt 8)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

A stejne byli nejlepsi kdyz tam byl Roth. :!: :)

http://youtube.com/watch?v=9exvnO9unsA&feature=related

Vsem co znate jen ty novejsi veci ('82 a dal) doporucuju sehnat si Tokyo Tapes a predchazejici studiovky..
narez :!: :!: :!:
Naposledy upravil(a) Farrell dne 27.07.2008 20:21, celkem upraveno 2 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

éru s Rothem můžu kvůli Sails of charon, tím si mě získal :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Re: Scorpions

Příspěvek od Farrell »

Cas vytahnout tema ze zahrobi... :lol:

Nedavno na ofic. strankach oznamili ze jedou na posledni turne, tak by me zajimalo jestli bude prvni posledni nebo fakt posledni posledni :lol: V breznu novy album, 15. hrajou v O2 arene v Praze... Ja jdu, co vy? :D
Dorten

Příspěvek od Dorten »

k***a sem nasranej jak nikdy! Scorpions tvoří obří část mýho pojebanýho života!!!
a jak se zdá nikdo to nedokáže pochopit-no tak jsem asi jejich fanatickej fanoušek!!!??? no a co? zatraceně ale We Will Rise Again
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Dorten vem si prasek:-)

Scorpions si trosku uskodili v 80./90. letech kdyz hrali proste pro masy ten svuj pop metal (nebo jak to nazvat). Na druhou stranu si tim i pomohli (vydelali tezky prachy). Ale udelali vyraznou stopu v hard rockovy historii to je bez debat, zejmena prave v 70. letech...Schenkerove (Rudi a Michael), Uli Roth...to jsou legendy rockovy kytary...
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

holkoun píše:Dorten vem si prasek:-)

Scorpions si trosku uskodili v 80./90. letech kdyz hrali proste pro masy ten svuj pop metal (nebo jak to nazvat). Na druhou stranu si tim i pomohli (vydelali tezky prachy). Ale udelali vyraznou stopu v hard rockovy historii to je bez debat, zejmena prave v 70. letech...Schenkerove (Rudi a Michael), Uli Roth...to jsou legendy rockovy kytary...
"Uskodili" mi prijde trochu prehnany... Jen to proste od Love at the First Sting bylo mistama melodictejsi nez vetsina tvorby predtim (Animal Magnetism a Blackout jeste porad trochu min), ale vzdycky to melo tu spravnou hardrockovou stavu... Treba Face the Heat ma v par pisnickach docela brutalni kytarovy linky (Alien Nation, No Pain No Gain) a je to prehlizeny album, z 93'...
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Rock You Like A Hurricane a Dynamite \m/
fekál.
holkoun

Příspěvek od holkoun »

farell: ja jsem to "uskodeni si" myslel spis ve smyslu, ze si proti sobe popudili ortodoxni rockery...Samo o sobe si samozrejme pomohli (vic fanousku -> vic prodanejch desek -> vic penez)...To nema nic spolecnyho s kvalitou ci nekvalitou....takovejch prikladu by se naslo.

Asi nejlepsi priklad je Metallica 91 - samo o sobe skvely album, ktery pro "radoby tvrdaky" je hrozna s*acka, pritom je to spolu s Load asi nejpropracovanejsi album Metalliky a bezesporu prelomova deska, diky ktery se thrash metal dostal mezi sirsi verejnost a diky kterymu se ke spouste lidi dostaly i jejich predchozi alba, jako se to stalo treba me, vydali to v mejch 16 letech, kdy jsme poslouchal spis pop rock, Beatles a tak). Diky tyhle desce jsem zacal objevovat kouzlo hard n heavy (at uz to byla Metallica, Dream Theater, Deap Purple, Led Zeppelin...no a pak blues, jazz. Pro me to byla deska, ktera mi naprosto zmenila hudebni obzory a hodila me uplne jinam (i kdyz mam radsi Master of Puppets, ale bez 91 bych ho asi nepoznal, nebo az mnohem pozdeji).... No a podobne to meli treba jiny lidi se Scorpionama - i kdyz ne v takovym meritku.

Ja tyhle "popovy ulety" naopak povazuju za dobrej tah - nejen komercni, ale i kulturni
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“