Podotykam Jsem LEVORUKY.
Libi se mi tohle http://kytary.cz/epiphone-les-paul-lp-1 ... 33:0:0:1:0
Kombo už nevim jake se vyplati.
Diky moc za pomoc
Frýdek-Místek??Hudo píše:našl jsem i tdy tohle jen nevim jestli se to vyplati.
http://nakupvusa.cz/eshop/instruments-1 ... ded_Guitar
Ano skoušel .Jsem levak i pravak ale když chytnu kytaru tak krk musim mit na pravo protože když ho chytnu na levo tak nemam v ruce cit. Vysvětlim to takhle Jako ditě me chtěli ve škole naučit psat pravou Bylo to pro mě šilene trapeni do doby dokud jsem po učitelce nehodil všechny učebnice . Takže kdybych se měl podřizovat něčemu co mi nepujde abych měl cit v ruce ,tak se na to vykašlu/plati to i u d*p*č*y/. Prostě si koupim kajtru za par tacu a po měsicu ji roztřiskam, tak to ani nahodou to si nemohu dovolit jak finančně tak psychycky.nity píše:hm hm...a jak moc seš "levej"?? nebylo by lepší to zkusit na normální stranu...??? zkoušel si to???
to chapuHudo píše:Ano skoušel .Jsem levak i pravak ale když chytnu kytaru tak krk musim mit na pravo protože když ho chytnu na levo tak nemam v ruce cit. Vysvětlim to takhle Jako ditě me chtěli ve škole naučit psat pravou Bylo to pro mě šilene trapeni do doby dokud jsem po učitelce nehodil všechny učebnice . Takže kdybych se měl podřizovat něčemu co mi nepujde abych měl cit v ruce ,tak se na to vykašlu/plati to i u d*p*č*y/. Prostě si koupim kajtru za par tacu a po měsicu ji roztřiskam, tak to ani nahodou to si nemohu dovolit jak finančně tak psychycky.nity píše:hm hm...a jak moc seš "levej"?? nebylo by lepší to zkusit na normální stranu...??? zkoušel si to???
Asanoth píše:rikam asi podvanacty, v pravy ruce nemas jako levak nikdy takovej rytmus jako v levy..nity píše:hm hm...a jak moc seš "levej"?? nebylo by lepší to zkusit na normální stranu...??? zkoušel si to???
tak s timto nesouhlasim, je sice pekny ze tyto osoby jsou levaci ale to ti vy vyberu kytary vubec nepomuze kdyz zajdes do obchodu reknes ze jses levak a ze by jsi potreboval kytaru tak tvuj vyber je znacne omezen a muze ti byt prd platny ze jim reknes ze Cobain byl levak xDCaggan píše:Asanoth píše:edit: ale bud rádnity píše:hm hm...a jak moc seš "levej"?? nebylo by lepší to zkusit na normální stranu...??? zkoušel si to???spousta hudebních (nejenom hudebních) velikánů jsou leváci, viz. hendrix, mám dojem že cobain byl levák, bob dylan. a spousta dalších
pardon napsal sem to naopakSmileCZ píše:caggan - ses si tim s tema palcema jistej? ja mam totiz nahore pravej palec, ale pravou rukou se neumim ani podepsat