http://musiccenter.cz/Ibanez-TBX-15R/Ko ... y/:3:22701
co si o nem myslite? hral ste na nem nekdo?
No nechceš radši zainvestovat do nějakýho multiefektu? Třeba Zoom G2.1u? Napojit to na pořádný bedny od kompa a jedem, já tutěm kombům totiž vůbec nevěřim, buď to jenom chrastí hučí a nehraje, nebo to stojí minimálně 4,5k.SmileCZ píše:hups, sorry, na to sem zapomnel. no, styl kapel jako 3 doors down, nickelback, rush, foo fighters, rise against, crossfade, autopilot off, bullet for my valentine atd.
takze kdyz bych to mel dat na zanry tak rock a punk rock
To mi nic neříká až na Bullet for my Valentine...SmileCZ píše:hups, sorry, na to sem zapomnel. no, styl kapel jako 3 doors down, nickelback, rush, foo fighters, rise against, crossfade, autopilot off, bullet for my valentine atd.
takze kdyz bych to mel dat na zanry tak rock a punk rock
Ibanez dělá hlavně kytary pak efekty a aparáty jenom okrajově.SmileCZ píše:prejdak - ja bych byl ochotnej ale vysvetluj to rodicumnavic ten vox je o 2k drazsi, aspon na musiccenteru
afektband - problem je ze u toho kompu poradny bedny nejsou:-D
sem si myslel ze kdyz je na tom znacka ibanez ze by to mohlo hrat nak solidne a docela ste me rozhodili
Ibanez jede spíš přes kytary [které jsou hodně dobré, jak nižší cenová relace, tak ta vyšší... ] Přes zesilovače nevím... Na živo jsem neslyšel, použe Val Bee na netu a MIMX [ten mne docela zaujal, to je simulant]SmileCZ píše:prejdak - ja bych byl ochotnej ale vysvetluj to rodicumnavic ten vox je o 2k drazsi, aspon na musiccenteru
sem si myslel ze kdyz je na tom znacka ibanez ze by to mohlo hrat nak solidne a docela ste me rozhodili
O Flex Wawe jsem taky přemýšlel, že mu ho navrhnu... Ale ten jetej VOX se mi zdá jako lepší volba...thomas19 píše:co tak Crate FW15R? myslim ze vhodny amp..
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Crat ... od_id;9486
Ja bych tomu veril, ze to bude hrat solidne... pochybuju, ze tohle kombo vsichni prispivajici slyseliSmileCZ píše:prejdak - ja bych byl ochotnej ale vysvetluj to rodicumnavic ten vox je o 2k drazsi, aspon na musiccenteru
EDIT: 100. postjak ja se tesil az tohle napisu
:-D
hmafektband píše:Ibanez dělá hlavně kytary pak efekty a aparáty jenom okrajově.SmileCZ píše:prejdak - ja bych byl ochotnej ale vysvetluj to rodicumnavic ten vox je o 2k drazsi, aspon na musiccenteru