Stačí 18W na vystoupení a do zkušebny?????
Pravidla fóra
To je pravda PMko to jistí , v bejvalí kapele kamoš si nechaval nazvučit 15 w lampu a pohodafeki píše:Jasně že stačí, a pokud jedeš větší podium, necháš si to od zvukaře přidat do odposlechu
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
No já mám za sebou dostatečnej výkon, ale stejně se většinu času neslyšim, protože se pohybuju po podiu, chtělo by to in-ear monitring (asi to mám blbě napsaný).
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
in-ear monitring česky by to nešlo?afektband píše:No já mám za sebou dostatečnej výkon, ale stejně se většinu času neslyšim, protože se pohybuju po podiu, chtělo by to in-ear monitring (asi to mám blbě napsaný).
jestli máš možnost tak tu lampu vem jestli sis všiml tak na podiu u těch aparátů mají stejně mikrák takže co víc chtít...
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
-
MrDeathCZ
- Bandzone: http://bandzone.cz/targetattack
in-ear monitoring je to co vidíš u většiny větších kapel...čili místo (nebo taky k) normálnímu odposlechu máš pecku v uchu kde máš to co potřebuješ slyšet...takže ideálka když máš veliký pódium a rád běhášhardcore guitarist píše:in-ear monitring česky by to nešlo?afektband píše:No já mám za sebou dostatečnej výkon, ale stejně se většinu času neslyšim, protože se pohybuju po podiu, chtělo by to in-ear monitring (asi to mám blbě napsaný).
jestli máš možnost tak tu lampu vem jestli sis všiml tak na podiu u těch aparátů mají stejně mikrák takže co víc chtít...
in-eary maji taky tu vyhodu, ze zaroven slouzi jako spunty do usi, tzn. izolace. Takze tam clovek nelita v takovym kravalu
Ale je to drahy spas, zvlast kdyz to ma opravdu izolovat (to se pak delaji odlitky sluchovodu primo na miru)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Takže si nemůžu koupit Euroboy Signature?Wohma píše:in-eary maji taky tu vyhodu, ze zaroven slouzi jako spunty do usi, tzn. izolace. Takze tam clovek nelita v takovym kravaluAle je to drahy spas, zvlast kdyz to ma opravdu izolovat (to se pak delaji odlitky sluchovodu primo na miru)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
To jo, to je jasný, že to máš sejmutý mikrákem a můžeš to mít ještě v odposlechu, ale ten odposlech máš na jedný straně a aparát taky, když potom jdeš na druhou stranu podia, tak už svůj aparát už neslyšíš.hardcore guitarist píše:in-ear monitring česky by to nešlo?afektband píše:No já mám za sebou dostatečnej výkon, ale stejně se většinu času neslyšim, protože se pohybuju po podiu, chtělo by to in-ear monitring (asi to mám blbě napsaný).
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
To už pak záleží jak to má daný klub zvučené atd....jednu dobu se tu říkalo že 1wattová lampa hrála víc nahlas než 30w tranzistro a že 50w v lampě se rovná 150w v trandáku takže pokud to není blbost tak by to mělo hrát za 54w trandákových a to na podia stačí....afektband píše:To jo, to je jasný, že to máš sejmutý mikrákem a můžeš to mít ještě v odposlechu, ale ten odposlech máš na jedný straně a aparát taky, když potom jdeš na druhou stranu podia, tak už svůj aparát už neslyšíš.hardcore guitarist píše:in-ear monitring česky by to nešlo?afektband píše:No já mám za sebou dostatečnej výkon, ale stejně se většinu času neslyšim, protože se pohybuju po podiu, chtělo by to in-ear monitring (asi to mám blbě napsaný).
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
ja mám 50w v lampě a ve zkušebně hraju reálně tak na 2,5-3 z 10(tzn. 12,5-15W)proti dost silnému bubeníkovi... takže si myslím že to určitě hlasitostně stačit bude,jedině by mohlo vadit že to při větším vytavení bude víc kreslit,ale to muže být i výhoda 
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
No, tak jsem ji konečně slyšel. Crate 18W a 2*12 repro (nepletu-li se s palcema). A 18W fakt stačí. Má to moc pěkný zvuk, spíš do british, od čistýho po hard-rock si s tím člověk vystačí uplně nádherně. A ta hlasitost je fakt v klidu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ja též vyskoušel a musim smeknout !
Sice je teda problém tam nakroutit volume , ale to je o zvyk ... Jak řeklo Nero je to klasickej bristkej zvuk se skreslením tak po hardrock ... Lahudka
Sice je teda problém tam nakroutit volume , ale to je o zvyk ... Jak řeklo Nero je to klasickej bristkej zvuk se skreslením tak po hardrock ... Lahudka
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lampa umí hrát potichu viz já mam volume - působí na lampy a master je celková hlasitost. 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com