Já denně tak maximálně 2 hoďky, pak už mě třeba pálí prsty, nebo se mi prostě nechce, nevydržel bych to. Zato tu hoďku se třeba fakt snažím a myslím, že jo tak OK...
A to nehraju ani každý den...
Myslím, že když je chuť, tak to jde vše MNOHEM lépe
to jsi mu moc radu nedal. kdyz se chce neco naucit a ma plan tak by bylo dobre mu poradit a ne ho poslat jinymy slovy doprdele a aby se na to vysral.LAMA píše:Chceš radu? Vy*er se na to!![]()
MYslím že todleto nená cenu se takhle ničit.
jj takhle sem to myslel taky. ale jen sem mu chtel napsat konkretni nazer a ne vyser se na. jinak vidim ze mame stejne nazory.pokud je chut tak se brnkaLAMA píše:Já sem mu poradil, si myslím. Je to můj názor. Podle mě je blbost si to takhle plánovat (V období další pěti-letky se naučím držet trsátko, a výborně soudruzo plní plán na 110%).
Stejně ho to přetane bavit a zprotivý se mu to (možná celé hrní na kytaru).
Prostě když mám CHUŤ a čas tak si zabrnkám a nebudu se do toho nutit.
![]()
Takhle se to myslel. Pochopeno?

no, tak to pozor, sice songy který nehraju zapomínám ale i tak mi hodně dalo jejich učení se....LAMA píše: Pokud se bude čék na kytaru UČIT (myslím tím jako se učí ve škole(ne kytara)) tak to bude mít stejný efekt jako ve škole - Stačí měsíc dva abys to co ses naučil nepoužíval, a zapomeneš to.
Je to jen věc formulace. Třeba, proč nikdo neoponuje lidem, pod jejichž názory se LAMA podepsal? Toť otázka k zamyšlení pro něho, ale myslím, že všichni už víme, jak to myslel, i když se nevyjadřoval nejšťastněji, takže to můžeme uzavřít.Stejně ho to přetane bavit a zprotivý se mu to (možná celé hrní na kytaru).