Graywolf píše:tak jsem se rozhodl že tyhle prázdniny budu cvičit 6 hodin denně, říkal jsem si, pohod,a to nic není, chce to jen trpělivost....
ze začátku mě odcházely ruce, ale ty si zvykly až záhadně rychle, ale kupodivu to dělá mnohem větší problém hlavě, otupělost, ospalost, nesostředěnost už po pár hodinkách cvičení a ne a ne si zvyknout...
máte nějaký fígle na hlavu aby snesla v bdělým stavu víc pojmutí novejch not do pamněti, víc soustředění se na metronom a víc pozornosti? pomáhá kafe? nějaký bylinky? víc spánku? a jaký jsou celkově vaše zkušenosti s tímhle tématem..
Rozvrhni to jako já a nebudeš ,ít problémy -
vstaneš, snídaně, dvě hodiny hraní na kytaru - blok 1
svačina, hodina hraní - blok 2
oběd, dvě hodiny poledního klidu, rozval se s kejtrou na gauč a improvizuj do nahrávek - blok 3
dej si půl hoďky voraz, nějakej pohyb, kliky, shyby, nezaškodí se proběhnout, pak další dvě hoďky - blok 4
večeře, hraní až dokud ti to někdo nezatrhne -blok 5
Rekord mam asi 10 hodin/den , nikdy žádný problémy, zápěstí ničim jinde...
Po ránu dávam něco na rozehrání, důvěrně známý songy, trocha stupnic, pak se zaměřuju na trénink jako takovej, metronom apod. Odpoledne improvizace a před večeří zase trochu techniky, no a večer improvizuju podle nahrávek, kolikrát při tmě...
Hlavně aby to bylo pestrý, jinak to hlavu začne obtěžovat...