Pomoc s koupi kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Deyw

Příspěvek od Deyw »

hele zkousel sem si vzit v tescu nejakou sunku do ruky :) a ta byla pro pravaky ...jentak sem si pobrnkaval ... :D ale v duchu kdyz si predstavim ze mam kytaru a hraju rukama na prazdno tak je mi pohodlnejsi na levou stranu ...ale na pravou uz sem si taky zvyk ...ted de oto ze kdyz budu mit levacku na krku kytary tak to pude ztuha ...kdyz mam pravou na krku tak vni mam vetsi cit se mi zda de mi to vic od ruky :)
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Drobák píše:
LAMA píše:Horry: Ten Gax ho myslím moc nenadchne :lol:
No určitě je lepší než ten BC a kytara je to dobrá,až na snímače...ale z ady ibanez je jediná levná kytara co se prodává za slušnou cenu!
Já myslel jako tvarem viš? Když se mu líbí warlock tak gaxem prostě neohromíš :wink:

Horry: Já dycky myslel že je to 15W. 30 je to nějak tiché nemyslíš?

Deyw: Kamoš byl levákm učil se na kytaru, hrál jako pravák. A vůbec mu to nešlo (byl prostě levej(nic proti)). Když se budeš učit na pravou, tak ti to všechno potrvá dýl. Ale problém by to být neměl. Zase zám lidí co přišti o prst a museli se naučit na levou a ted si heajou docela v poho :wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

no myslim že to sem postnul hlavně proto že je to jedna z mála dražších sad která by mohla za něco stát....

Jinak na mettalicu bych toho riche ještě pochopil,ale na nirvanu?to už radši tvar jako gax kterej je takovej střízlivější...
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Deyw píše:hele zkousel sem si vzit v tescu nejakou sunku do ruky :) a ta byla pro pravaky ...jentak sem si pobrnkaval ... :D ale v duchu kdyz si predstavim ze mam kytaru a hraju rukama na prazdno tak je mi pohodlnejsi na levou stranu ...ale na pravou uz sem si taky zvyk ...ted de oto ze kdyz budu mit levacku na krku kytary tak to pude ztuha ...kdyz mam pravou na krku tak vni mam vetsi cit se mi zda de mi to vic od ruky :)
Tak pokud to tak cotíš, tak není co řešit :wink: A jak psal Drobák prď na image (aspoň zatím :lol: )
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Deyw

Příspěvek od Deyw »

jo jestli je to spatne tak sry...ja se vtom nevyznam :) jako ja posloucham od quuenu,metallici,pink floydu az po slayer,walls of jericho,soilwork,panteru...ale nejradsi mam metallicu ...tu bych hral prevazne a pak zkousel jiny :)
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

No, tak lepší hrát levou, než se trápit pravou, zbytečně netýrej ruce, radši si vyber z menšího výběru levorukých kytar než mít nějakej "hustej" tvar a trápit se s tim.

Takže třeba nějaký Les Paul :

Kód: Vybrat vše

http://kytary.cz/epiphone-les-paul-special-ii-pro-levaky/75659/?SE3933:0:0:1:0
nebo

http://kytary.cz/epiphone-les-paul-lp-100l-pro-levaky/71667/?SE3933:0:0:1:0

LAMA: No ale je to fakt 30w, byla to nějaká silnější série, jednorázovka, teď už jsou jen 20w nebo 15w ...
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Deyw

Příspěvek od Deyw »

a co rikas na tuhle

http://kytary.cz/ibanez-grg-170dx/82596/?SE3933:0:0:1:0
nebo na tuhle

http://kytary.cz/squier-by-fender-standard-stratocaster-l-h/82812/?SE3933:0:0:1:0
sou good nebo spatny ?:)
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Deyw píše:a co rikas na tuhle

http://kytary.cz/ibanez-grg-170dx/82596/?SE3933:0:0:1:0
nebo na tuhle

http://kytary.cz/squier-by-fender-standard-stratocaster-l-h/82812/?SE3933:0:0:1:0
sou good nebo spatny ?:)
Já být tebou, tak se seberu, zajdu do hudebnin a neobjednávám nic přes net, abys pak nebyl zklamanej.

Protože nikdy nevíš, jaký shitky ti z toho netu pošlou.

Lepší je si to ozkoušet.

A upřímně ta Ibanezka tam bych se bál toho tremola, ale to bych zašpalkoval, potřebovat ho na začátku asi nebudeš :) ...
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Ta ibaneza podle mě stojí za hříh :twisted:

Horry jak se špalkuje jednozvratný tremolo? :lol:
Naposledy upravil(a) LAMA dne 12.08.2008 21:39, celkem upraveno 1 x.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

jen tak mimo...nemusíš linky dávat do code...můžeš je nechat živý...
Deyw

Příspěvek od Deyw »

no dobre ...zajdu do hudebnin ...zkusim si kytaru a kdyz se mi bude libit tak co si kni mam vzit abych si mohl doma prebrnkat nejaky songy od metallici ?:)
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

LAMA píše:Ta ibaneza podle mě stojí za hříh :twisted:
To sice stojí, ale bude to znát, že je to nižší cenová kategorie, ale do začátku je to luxus kejtra, to je fakt ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Nic moc,ale na živo je moc pěkná...trochu slabší snímače a blbý tremolo...ale hraje se mi na ní dobře,stejnak ale při jamu radši šáhnu po svym cortu...jestli je na tom odkazu levoruká tak ať jí klidně veme...ale chce to vybírat kus...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Deyw píše:no dobre ...zajdu do hudebnin ...zkusim si kytaru a kdyz se mi bude libit tak co si kni mam vzit abych si mohl doma prebrnkat nejaky songy od metallici ?:)
trsátko... :lol:
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Drobák píše:
Nic moc,ale na živo je moc pěkná...trochu slabší snímače a blbý tremolo...ale hraje se mi na ní dobře,stejnak ale při jamu radši šáhnu po svym cortu...jestli je na tom odkazu levoruká tak ať jí klidně veme...ale chce to vybírat kus...
Podle mě je to pro něj v současné době to nejlepší co může sehnat.
Deyw

Příspěvek od Deyw »

mno a zadny kombo,efekty ?:D
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Deyw píše:no dobre ...zajdu do hudebnin ...zkusim si kytaru a kdyz se mi bude libit tak co si kni mam vzit abych si mohl doma prebrnkat nejaky songy od metallici ?:)
No tak asi takhle: potřebuješ k tomu ladičku, kabely, kombo a popřípadě efekt ...

No, takže kombo to Roland bych vzal...
Kabely, nějaký lacinější do začátku třeba RockCable by Warwick 3m stačí...
Ladička třeba Marshall MT-1 nebo Ibanez GU-40...
Efekt Boss DS-1

Možná bys přetáhl 10 000,- hranici, ale myslim, že tak o litra maximálně, řekl bych, že na začátek bys měl úplně úžasnou výbavu ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

no do začátku hned efekty nepotřebuješ,¨když ani neumíš hrát...musíš taky slyšet svoje chyby!a navíc by si se v tom asi trochu motal...tak se nejdřív nauč jak si poštelovat kombo a pak si můžeš udělat pedalboard...
dvě komba sem ti tu už psal,pak taky ten roland cube 15...
Deyw

Příspěvek od Deyw »

mno ok takze si koupim jenom kytaru+trsatko ...naucim se hrat objednam kombo naucim se s kombem a pak efekty a je to ?:)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

to trsátko byl vtip...si klidně hned kup ombo nebo si přišetři...já hral několik měsíců bez komba či na pujčenym 100w fenderu...efekty ještě hned nehroť,počkej pár měsíců...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“