Pomoc s koupi kytary
Pravidla fóra
hele zkousel sem si vzit v tescu nejakou sunku do ruky
a ta byla pro pravaky ...jentak sem si pobrnkaval ...
ale v duchu kdyz si predstavim ze mam kytaru a hraju rukama na prazdno tak je mi pohodlnejsi na levou stranu ...ale na pravou uz sem si taky zvyk ...ted de oto ze kdyz budu mit levacku na krku kytary tak to pude ztuha ...kdyz mam pravou na krku tak vni mam vetsi cit se mi zda de mi to vic od ruky 
Já myslel jako tvarem viš? Když se mu líbí warlock tak gaxem prostě neohromíšDrobák píše:No určitě je lepší než ten BC a kytara je to dobrá,až na snímače...ale z ady ibanez je jediná levná kytara co se prodává za slušnou cenu!LAMA píše:Horry: Ten Gax ho myslím moc nenadchne![]()
Horry: Já dycky myslel že je to 15W. 30 je to nějak tiché nemyslíš?
Deyw: Kamoš byl levákm učil se na kytaru, hrál jako pravák. A vůbec mu to nešlo (byl prostě levej(nic proti)). Když se budeš učit na pravou, tak ti to všechno potrvá dýl. Ale problém by to být neměl. Zase zám lidí co přišti o prst a museli se naučit na levou a ted si heajou docela v poho
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Tak pokud to tak cotíš, tak není co řešitDeyw píše:hele zkousel sem si vzit v tescu nejakou sunku do rukya ta byla pro pravaky ...jentak sem si pobrnkaval ...
ale v duchu kdyz si predstavim ze mam kytaru a hraju rukama na prazdno tak je mi pohodlnejsi na levou stranu ...ale na pravou uz sem si taky zvyk ...ted de oto ze kdyz budu mit levacku na krku kytary tak to pude ztuha ...kdyz mam pravou na krku tak vni mam vetsi cit se mi zda de mi to vic od ruky
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
No, tak lepší hrát levou, než se trápit pravou, zbytečně netýrej ruce, radši si vyber z menšího výběru levorukých kytar než mít nějakej "hustej" tvar a trápit se s tim.
Takže třeba nějaký Les Paul :
nebo
LAMA: No ale je to fakt 30w, byla to nějaká silnější série, jednorázovka, teď už jsou jen 20w nebo 15w ...
Takže třeba nějaký Les Paul :
Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/epiphone-les-paul-special-ii-pro-levaky/75659/?SE3933:0:0:1:0Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/epiphone-les-paul-lp-100l-pro-levaky/71667/?SE3933:0:0:1:0LAMA: No ale je to fakt 30w, byla to nějaká silnější série, jednorázovka, teď už jsou jen 20w nebo 15w ...
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
a co rikas na tuhle
nebo na tuhle
sou good nebo spatny ?:)
Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/ibanez-grg-170dx/82596/?SE3933:0:0:1:0Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/squier-by-fender-standard-stratocaster-l-h/82812/?SE3933:0:0:1:0Já být tebou, tak se seberu, zajdu do hudebnin a neobjednávám nic přes net, abys pak nebyl zklamanej.Deyw píše:a co rikas na tuhlenebo na tuhleKód: Vybrat vše
http://kytary.cz/ibanez-grg-170dx/82596/?SE3933:0:0:1:0sou good nebo spatny ?:)Kód: Vybrat vše
http://kytary.cz/squier-by-fender-standard-stratocaster-l-h/82812/?SE3933:0:0:1:0
Protože nikdy nevíš, jaký shitky ti z toho netu pošlou.
Lepší je si to ozkoušet.
A upřímně ta Ibanezka tam bych se bál toho tremola, ale to bych zašpalkoval, potřebovat ho na začátku asi nebudeš
Ta ibaneza podle mě stojí za hříh 
Horry jak se špalkuje jednozvratný tremolo?
Horry jak se špalkuje jednozvratný tremolo?
Naposledy upravil(a) LAMA dne 12.08.2008 21:39, celkem upraveno 1 x.
To sice stojí, ale bude to znát, že je to nižší cenová kategorie, ale do začátku je to luxus kejtra, to je fakt ...LAMA píše:Ta ibaneza podle mě stojí za hříh
Podle mě je to pro něj v současné době to nejlepší co může sehnat.Drobák píše:Nic moc,ale na živo je moc pěkná...trochu slabší snímače a blbý tremolo...ale hraje se mi na ní dobře,stejnak ale při jamu radši šáhnu po svym cortu...jestli je na tom odkazu levoruká tak ať jí klidně veme...ale chce to vybírat kus...LAMA píše:Ta ibaneza podle mě stojí za hříh
No tak asi takhle: potřebuješ k tomu ladičku, kabely, kombo a popřípadě efekt ...Deyw píše:no dobre ...zajdu do hudebnin ...zkusim si kytaru a kdyz se mi bude libit tak co si kni mam vzit abych si mohl doma prebrnkat nejaky songy od metallici ?:)
No, takže kombo to Roland bych vzal...
Kabely, nějaký lacinější do začátku třeba RockCable by Warwick 3m stačí...
Ladička třeba Marshall MT-1 nebo Ibanez GU-40...
Efekt Boss DS-1
Možná bys přetáhl 10 000,- hranici, ale myslim, že tak o litra maximálně, řekl bych, že na začátek bys měl úplně úžasnou výbavu ...