Stim nu-metalem a tou hustopřísnou výhružkou "stim na mě nechoď" si asi narážel na muj podpis KoRn,že to nesnášíš...já zase nesnášim lidi co všechno nesnáší a sami dokázali gulo...co si v hudebnim světe dokázal ty?KoRn maj celkem zaslouženej uspěch,šňůry po celym světě a nevidim jedinej slabej článek jejich původní sestavy,nehledně na to,že maj precizní čistou hru na kytaru,head i munky jsou jak metronom,kdybys je slyšel na živo tak víš o čem mluvim...
prostě čistá hra bez chyb,to že brutálně nesólujou a jejich songy jsou víceméně tvrdý riffy s PM je tim,že to k tomuhle stylu patří i ke vokálum,né že by to neuměly...jestli nevěříš tak si třeba pust headovo tribute pro zakka kde hraje velmi melodickou skladbu na 14-ti strunce,mě se prostě jeho temnej styl hry líbí,ale to asi ty nechápeš že hudba je o pocitech a feelingu a ne o to si navolit na best lampě super zvuk a sjíždět arpegia a podobně
Edit:Jo a pokuď jde o ty procesory,tak ne že sem na ně "tak trochu zapoměl" ale jenom reaguju na to sčim nesouhlasim,což byli ty trandy,u těch procesorů je to hodně flexibilní,takže máš pravdu,ale to hned neznamená že ti každej procák překope zvuk a udělá vše za tebe.stejně jako procákem tak i wah wahem můžeš zakrej hodně chyb,tim že se signál ze slabuje,to je prostě u všeho,neni procák jako procák,takže jestlo dovolíš tak budu oponovat jenom tomu sčim nesouhlasim,zní to divně ale prostě to tak dělám