Mno pochopil, ale tak SOAD je zvláštní muzika
Soucasna hudba
- DaveMurray
Víte co uvidíte když hoperovi rozepnete poklopec? Kolena...
Nesnáším hopery, technaře, šampónky a podobný p*čuty..tobě Froumene bych naordinoval 24 hodin nepřetržitýho klasickýho rocku/metalu, pak bys možná změnil názor...hip hop není ani hudba, je to nesmyslný mávání rukama kolem sebe a rýmování, kde si sám dokazuje že je mistr, přitom se tváří jako kripl světa...
Nesnáším hopery, technaře, šampónky a podobný p*čuty..tobě Froumene bych naordinoval 24 hodin nepřetržitýho klasickýho rocku/metalu, pak bys možná změnil názor...hip hop není ani hudba, je to nesmyslný mávání rukama kolem sebe a rýmování, kde si sám dokazuje že je mistr, přitom se tváří jako kripl světa...
- DaveMurray
No to víš že jo
Kotníky!!! Slyšíš, kotníky!! Už nikdy se nesmíš takhle zmýlit, to by ti mohlo být osudné
Jojo Miku, ja tež, ale bohužel dnešní hudba je tohoto plná a spousta věcí se v muzice děje ne proto, že by to byla dobrá hudba, nebo hudba co něco dokáže atd, ale že prostě "to se tak dneska dělá" a nikoho nezajímá původ atd... no a pak taky dopad na uši člověka...
Jojo Miku, ja tež, ale bohužel dnešní hudba je tohoto plná a spousta věcí se v muzice děje ne proto, že by to byla dobrá hudba, nebo hudba co něco dokáže atd, ale že prostě "to se tak dneska dělá" a nikoho nezajímá původ atd... no a pak taky dopad na uši člověka...
Vy musíte bejt asi fakt šáhlý
Všichni tři jste podle mě umaštěný dlouhovlasý panicové, co si neumí připustit, že se dá najít dobrej interpret v každým stylu. A můžeš mi říct, proč dáváš BEP do souvislosti s rapem? Poslechni si nějakej oldschool jako Cypress Hill...
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Freddy byl taky teplej ... na tom vůbec nesejde muzika to je ku*va setsakramenský parádníMno, tak Metalový bůh- Halford, je teplej...
Jenže hopper jen ničí... a nic nového netvoří. Vem si takové Black Eyed Peas - okrádání Dicka Dala... atd. Ostatní třeba tvoří, ale s****y.
Jinak k těm sprayerům, chtělo by to část šárii... Useknout ruku a to veřejně.
http://www.youtube.com/watch?v=9CXJp44YnrU mnohonásobně lepší a zábavnější než jakejkoliv hnusnej 80s metal...
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
Ehm... Cypress Hill... nemám co dodat.Frouman píše:Vy musíte bejt asi fakt šáhlýVšichni tři jste podle mě umaštěný dlouhovlasý panicové, co si neumí připustit, že se dá najít dobrej interpret v každým stylu. A můžeš mi říct, proč dáváš BEP do souvislosti s rapem? Poslechni si nějakej oldschool jako Cypress Hill...
Ale uznávám, že mi vadí daleko méně takoví ti původní rappeři, než ti současní kreténi. Ale k té hudbě mám odpor.
A co HC kultura nebo nu-metalová? Chodit ve volným oblečení není nic špatnýho a to že má někdo volný oblečení a kšiltovku neznamená, že poslouchá dnešní "hip hop". Je to pohodlný a rozhodně lepší než nosit mrkváče a křiváka 
Nu-metal neposlouchám a dodnes nevím, co je to HC- pseudo-punk, či coFrouman píše:A co HC kultura nebo nu-metalová? Chodit ve volným oblečení není nic špatnýho a to že má někdo volný oblečení a kšiltovku neznamená, že poslouchá dnešní "hip hop". Je to pohodlný a rozhodně lepší než nosit mrkváče a křiváka
HC, co poslouchám je takový spojení punku a metalu. Dřív převažoval spíš punk, ale teď metal. Poslechni si třeba Sickovky, Hatebreed, Death before Dishonor, Sworn Enemy....Taky tam v neposlední řadě jde o moshdance...
- DaveMurray
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
tohle si budu poustet na kalbach....pac az se vozeru a budemi blbe tak si to pustim aby se mi hned dobre zvraceloFrouman píše:http://www.youtube.com/watch?v=9CXJp44YnrU mnohonásobně lepší a zábavnější než jakejkoliv hnusnej 80s metal...
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- DaveMurray
Já myslel, že hopeři 80s neposlouchajou
Nebij nás! 
to samozřejmě bylo na hopírka
to samozřejmě bylo na hopírka
Naposledy upravil(a) DaveMurray dne 27.11.2008 21:31, celkem upraveno 1 x.
tak froumane, velice dobře se bavím když se nás snažím utřít tím že jsme "dlouhovlasí panicové" nebo jak jsi nás to nazval.
1. zrovna já si dokážu připustit že v každém žánru se dá najít něco dobrého. mám počítač nadupaný vším možným od klasiky, přes rock, k mizernnému popíku a dokonce i techno nebo hiphop, třeba eminem mi byl v jednu dobu velmi sympaticky. ale absolutně se mi hnusí představa zhulených ubožáků sedících na THC párty poslouhající vypatlávající muziku jako je pro mě taky třeba d´n´b, a ještě hůř snáším partu diskařů, nebo hoperů který maj svý rovný kšilty a kalhoty maj v puli stehen, a do teto skupiny obyvatel se v 90% pripadu řadí jen kvuli mindráku že nikam nepatří.
2. viděl bych to spíš tak že ty jsi jen ubohý ignorant mající před sebou tunel svých (a jen svých) názorů, a odmítá si tam připustit i jinačí pravdu než je ta tvoje.
3. i kdyby byla pravda. že bysme byli dlouhovlasí, umastení panicové. co to má co společného s tím že bychom si neuměli pripustit dobrost nějakého interpreta v nějakym stylu který je nám cizí??
1. zrovna já si dokážu připustit že v každém žánru se dá najít něco dobrého. mám počítač nadupaný vším možným od klasiky, přes rock, k mizernnému popíku a dokonce i techno nebo hiphop, třeba eminem mi byl v jednu dobu velmi sympaticky. ale absolutně se mi hnusí představa zhulených ubožáků sedících na THC párty poslouhající vypatlávající muziku jako je pro mě taky třeba d´n´b, a ještě hůř snáším partu diskařů, nebo hoperů který maj svý rovný kšilty a kalhoty maj v puli stehen, a do teto skupiny obyvatel se v 90% pripadu řadí jen kvuli mindráku že nikam nepatří.
2. viděl bych to spíš tak že ty jsi jen ubohý ignorant mající před sebou tunel svých (a jen svých) názorů, a odmítá si tam připustit i jinačí pravdu než je ta tvoje.
3. i kdyby byla pravda. že bysme byli dlouhovlasí, umastení panicové. co to má co společného s tím že bychom si neuměli pripustit dobrost nějakého interpreta v nějakym stylu který je nám cizí??
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
My na kalbě posloucháme všechno kromě 80s metalu. Od Cypress Hill, přes Deftones až po Cock and Ball Torture. Protože nejsme ignoranti a uznáváme, že každej žánr má něco do sebe...každej člověk, co není mentálně postiženej musí uznat, že osmdesátky byly nejnechutnější období v lidských dějinách. A sprzněný byly všechny aspekty tehdejší kultury. Architektura, oblečení, film, hudba....80s fanatici nemaj právo žít.