Myslíte že STAGG S302LH je dobrá volba ???

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
GE_or_GE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GE_or_GE »

Nazdar....potreboval by som poradiť pri výbere elektrickej gitary v cene tak do 5300 Sk. už asi rok hrám na akustiku,chcem hrat rock,punkrock, a.....som ľavák
http://www.shop.muzikus.sk/index.php?ma ... ts_id=2930
myslíte že táto gitara je pre mňa dobrá voľba ??
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

konečně nějakej slovák! zdravim a pozdravuj v košicích, až tam budeš.... :wink:

Stagg obecně nejsou dobré kytary...koukni po firmě squier by Fender.... :arrow:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

60'Rock_N'_Roll píše:konečně nějakej slovák! zdravim a pozdravuj v košicích, až tam budeš.... :wink:

Stagg obecně nejsou dobré kytary...koukni po firmě squier by Fender.... :arrow:
:?: :?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

kuva proč všichni co si koupí svou první kytaru, se jako první podívají po kytaře stagg! a proč každý kdo jde na forum nepoužije funkci hledat. o staggoch je toho tu tolik!!!

pardon za seřvání, ale učím se literaturu starého řecka a říma tak se nedivte :-D
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No radej se mrkni po necem jinem...jestli chces stratocaster, tak mrkni na squier ci cort...stagg = hodne malo spokojenych uzivatelu...

Caggan píše:kuva proč všichni co si koupí svou první kytaru, se jako první podívají po kytaře stagg! a proč každý kdo jde na forum nepoužije funkci hledat. o staggoch je toho tu tolik!!!

pardon za seřvání, ale učím se literaturu starého řecka a říma tak se nedivte :-D
Tady je nekdo v prvaku, nebo opakuje na maturitu co? :D ...
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Čauko. Vyber si Squier nebo Cort nebo Fokus kusový. Stagg, to je Sh*t Takový A Giga Gigantický. Btw jak se to čte? :?
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

V tejto relacii sa pozri na Squier, Bach, Vintage, - len né Stagg :oops:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
DaveMurray

Příspěvek od DaveMurray »

Ale na Bachu pozor na snímač + navíc na stratech od Bachu nejsou snímačovia HB, což znamená výměna snímačou hned v začátcích :twisted:

Pupáčku, nvm proč se červenáš, tu každý ví, že stagg je z lisovaného klopapíru :D (No já mám co říkat se svým Tensonem, ale tak já zezačátku neměl víc jak 2000Kč, takže jsem si dovolil jen Tenson s kombem :D )
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

Caggan píše:kuva proč všichni co si koupí svou první kytaru, se jako první podívají po kytaře stagg! a proč každý kdo jde na forum nepoužije funkci hledat. o staggoch je toho tu tolik!!!

Proč? Bo bagr!!!

Já taky jak jsem se rozhlížel po kytaře tak jsem čuměl po stagach prvni, bo mi padla cena do oka, ale jak jsem pak zjistil vo co gou, rychle jsem dal ruce pryč....
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

DaveMurray píše:Ale na Bachu pozor na snímač + navíc na stratech od Bachu nejsou snímačovia HB, což znamená výměna snímačou hned v začátcích :twisted:

Pupáčku, nvm proč se červenáš, tu každý ví, že stagg je z lisovaného klopapíru :D (No já mám co říkat se svým Tensonem, ale tak já zezačátku neměl víc jak 2000Kč, takže jsem si dovolil jen Tenson s kombem :D )
:)) ten smajlik sem kliknul vedle hih.. jinak mě přijde perverzní mít na stratu HB, strat má bejt typický uřvanym singlem, hlavně u kobylky :) ale to je krapet offtopic. Jinak snímače u nových Bachů už jsou celkem slušné a pokud nebude mít pořádný lampový kombo (což typuju že nebude) tak rozdíl imho stejně nepozná. Hlavní je aby kytara byla dobře zpracovaná, snímače se dají časem dotuningovat.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
thetrooper80
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thetrooper80 »

Pokud jde o stagg tak ten bych hned vyřadil ... Já udělal tu chybu a mam ho doma ...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

vzdyt to je naprosto jedno co si koupi za tudle cenu! at je to Cort nebo Squier nebo Stagg, vsechny ty kytary jsou sracky tak je to opravdu jedno jestli koupi stagga za 5k a nebo Corta za 5200.

Vyber si to co se ti bude libit a pokud mozno tak bez tremola.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

thetrooper80 píše:Pokud jde o stagg tak ten bych hned vyřadil ... Já udělal tu chybu a mam ho doma ...
diky za radu, ale mam pocit, ze chlapec uz davno neco koupil ;)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
thetrooper80
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thetrooper80 »

Asanoth píše:
thetrooper80 píše:Pokud jde o stagg tak ten bych hned vyřadil ... Já udělal tu chybu a mam ho doma ...
diky za radu, ale mam pocit, ze chlapec uz davno neco koupil ;)
jojo já než si přečtu jak starý to je ... :D :D
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

myslím že ne Time
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

s***u skauti v lese? Ne
jaroslav.celujko
last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaroslav.celujko »

tohle fakt neber!!!!!!! mam s402 a vic uz litovat nemuzu!!! neber to!!! a co se tyce staggu, tak nejsem jediny, kdo se na nich silene stezuje. Jdi do cortu nebo squieru....ale jinak mam otazku, vsichni levnejsi straty maji takove tenke a "male" prazce? nevim, jak to vysvetlit, ale hral jsem prave i na nekolika squierech a mely takove mensi prazce, ktere hodne drncely...treba u jinych kytar, jako treba LP od Epiphona nebo Corta X2 byli ty prazce vetsi a nevim, proste dtruny u nej nedrncely...
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

DaveMurray píše:Ale na Bachu pozor na snímač + navíc na stratech od Bachu nejsou snímačovia HB, což znamená výměna snímačou hned v začátcích :twisted:

No ty vieš teda hovoriť po slovensky chalan :D Snímače a snímačov :)
Flappie
Kontaktovat uživatele:

Re: Myslíte že STAGG S302LH je dobrá volba ???

Příspěvek od Flappie »

GE_or_GE píše:Nazdar....potreboval by som poradiť pri výbere elektrickej gitary v cene tak do 5300 Sk. už asi rok hrám na akustiku,chcem hrat rock,punkrock, a.....som ľavák
http://www.shop.muzikus.sk/index.php?ma ... ts_id=2930
myslíte že táto gitara je pre mňa dobrá voľba ??
Hej! Kytaru Stagg mám - byla to moje první (k tomu, že první kytara, kterou člověk uvidí na netu za rock-bottom price se tu někdo výše vyjadřuje) kytara - akustika a krom té ceny to není dobré...ovšem pokud to nemáš v rukou, tak je úplně fuk, jakou kytaru si koupíš. Hrát kraviny na Gretsch nebo Gibsona je podobný jako je hrát na cokoliv jiného. Jen vyhodíš víc peněz.

Ale k tomu, co si koupit v této cenové relaci...poradil bych Ti kytary Cort za ty prachy je to dobré.
Hard as a Rock
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“