Myslíte že STAGG S302LH je dobrá volba ???
Pravidla fóra
Myslíte že STAGG S302LH je dobrá volba ???
Nazdar....potreboval by som poradiť pri výbere elektrickej gitary v cene tak do 5300 Sk. už asi rok hrám na akustiku,chcem hrat rock,punkrock, a.....som ľavák
http://www.shop.muzikus.sk/index.php?ma ... ts_id=2930
myslíte že táto gitara je pre mňa dobrá voľba ??
- 60'Rock_N'_Roll
kuva proč všichni co si koupí svou první kytaru, se jako první podívají po kytaře stagg! a proč každý kdo jde na forum nepoužije funkci hledat. o staggoch je toho tu tolik!!!
pardon za seřvání, ale učím se literaturu starého řecka a říma tak se nedivte
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
No radej se mrkni po necem jinem...jestli chces stratocaster, tak mrkni na squier ci cort...stagg = hodne malo spokojenych uzivatelu...
...
Tady je nekdo v prvaku, nebo opakuje na maturitu co?Caggan píše:kuva proč všichni co si koupí svou první kytaru, se jako první podívají po kytaře stagg! a proč každý kdo jde na forum nepoužije funkci hledat. o staggoch je toho tu tolik!!!
- DaveMurray
- DaveMurray
Ale na Bachu pozor na snímač + navíc na stratech od Bachu nejsou snímačovia HB, což znamená výměna snímačou hned v začátcích 
Pupáčku, nvm proč se červenáš, tu každý ví, že stagg je z lisovaného klopapíru
(No já mám co říkat se svým Tensonem, ale tak já zezačátku neměl víc jak 2000Kč, takže jsem si dovolil jen Tenson s kombem
)
Pupáčku, nvm proč se červenáš, tu každý ví, že stagg je z lisovaného klopapíru
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Bo bagr!!!Caggan píše:kuva proč všichni co si koupí svou první kytaru, se jako první podívají po kytaře stagg! a proč každý kdo jde na forum nepoužije funkci hledat. o staggoch je toho tu tolik!!!
Já taky jak jsem se rozhlížel po kytaře tak jsem čuměl po stagach prvni, bo mi padla cena do oka, ale jak jsem pak zjistil vo co gou, rychle jsem dal ruce pryč....
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
DaveMurray píše:Ale na Bachu pozor na snímač + navíc na stratech od Bachu nejsou snímačovia HB, což znamená výměna snímačou hned v začátcích
Pupáčku, nvm proč se červenáš, tu každý ví, že stagg je z lisovaného klopapíru(No já mám co říkat se svým Tensonem, ale tak já zezačátku neměl víc jak 2000Kč, takže jsem si dovolil jen Tenson s kombem
)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- thetrooper80
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
diky za radu, ale mam pocit, ze chlapec uz davno neco koupilthetrooper80 píše:Pokud jde o stagg tak ten bych hned vyřadil ... Já udělal tu chybu a mam ho doma ...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- thetrooper80
- Kontaktovat uživatele:
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
tohle fakt neber!!!!!!! mam s402 a vic uz litovat nemuzu!!! neber to!!! a co se tyce staggu, tak nejsem jediny, kdo se na nich silene stezuje. Jdi do cortu nebo squieru....ale jinak mam otazku, vsichni levnejsi straty maji takove tenke a "male" prazce? nevim, jak to vysvetlit, ale hral jsem prave i na nekolika squierech a mely takove mensi prazce, ktere hodne drncely...treba u jinych kytar, jako treba LP od Epiphona nebo Corta X2 byli ty prazce vetsi a nevim, proste dtruny u nej nedrncely...
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
No ty vieš teda hovoriť po slovensky chalanDaveMurray píše:Ale na Bachu pozor na snímač + navíc na stratech od Bachu nejsou snímačovia HB, což znamená výměna snímačou hned v začátcích
Pupáčku, nvm proč se červenáš, tu každý ví, že stagg je z lisovaného klopapíru(No já mám co říkat se svým Tensonem, ale tak já zezačátku neměl víc jak 2000Kč, takže jsem si dovolil jen Tenson s kombem
)
Re: Myslíte že STAGG S302LH je dobrá volba ???
Hej! Kytaru Stagg mám - byla to moje první (k tomu, že první kytara, kterou člověk uvidí na netu za rock-bottom price se tu někdo výše vyjadřuje) kytara - akustika a krom té ceny to není dobré...ovšem pokud to nemáš v rukou, tak je úplně fuk, jakou kytaru si koupíš. Hrát kraviny na Gretsch nebo Gibsona je podobný jako je hrát na cokoliv jiného. Jen vyhodíš víc peněz.GE_or_GE píše:Nazdar....potreboval by som poradiť pri výbere elektrickej gitary v cene tak do 5300 Sk. už asi rok hrám na akustiku,chcem hrat rock,punkrock, a.....som ľavák
Ale k tomu, co si koupit v této cenové relaci...poradil bych Ti kytary Cort za ty prachy je to dobré.
Hard as a Rock