Díky za každej návrh nebo připomínku ...
Dvanáctistrunka kolem 5 tis.
Pravidla fóra
- Remy Bonjasky
Dvanáctistrunka kolem 5 tis.
Jedinou kterou jsem si vyhlídnul je tahle. Ty kytaru mám spíš nadoma nebo k táboráku, tak za ní nechci dát moc. http://kytary.cz/fender-cd-140s-12-dvan ... 47:0:0:1:0 Máte s ní někdo zkušenosti ? Moc rád uvítám nějakou jinou kytaru v týhle cenový relaci.
ja nevim, ale nechces radsi sestistrunku? podle me za ty prahcy ziskas neporovnatelne lepsi nastroj.
jinak, vetsina lidi tvrdi(ted nemyslim jenom na foru, ale i treba panove, co prodavaji u Humla), ze Fender akustiky moc nehrajou.
jinak, vetsina lidi tvrdi(ted nemyslim jenom na foru, ale i treba panove, co prodavaji u Humla), ze Fender akustiky moc nehrajou.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- ...EDGE...
Zkusil bych Cortu: http://kytary.cz/cort-dvanactistrunna-a ... 31:0:0:1:0
Je sice o dve ste drazsi a bez popisu, ale...Cortky podle vseho nebyvaji uplne hloupe.
Je sice o dve ste drazsi a bez popisu, ale...Cortky podle vseho nebyvaji uplne hloupe.
za tyhle peníze bych se dvanáctkám vyhnul, za ty peníze ani nejde udělat krk který by vydržel nápor dvanácti strun, po čase se krk začne stáčet, nebo všelijak deformovat, dokonce jsem na vlastní oči viděl jak nějaka 12ka ibaneza, měla vypouklý struník nebo jak se tomu říká, prostě trčel 1cm z kytary a drevo bylo na hranici prasknutí. podle mě se do levných dvanáctek nevyplatí investovat, radši přišetřit, nebo jít do šestky
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Do akustik Fender bych určitě nešel.A za ty peníze bych vůbec nekupoval 12ti strunou kytaru ale dal bych to do 6ky.12ky maj cenu až tak minimálně od 8-10ti tisíc (samozřejmě podle značky).Navíc ja 12ky nesnáším,blbě se to mačká a nejde na to vybrnkavat ja bych do 5ti bral buď tohle http://kytary.cz/hohner-westernova-kyta ... 73:0:0:1:0 na tu jsem hrál u nás v obchodě a zněla fakt hezky, a nebo nějakyho Corta http://www.musiccenter.cz/akustické-kyt ... e/:3:28413 hlavně ať to má přední desku masiv
Walden G740CE
Harley Benton HBAC-80
Footswitch
CORT EARTH70 NS
Mandolína FENDER - FM-52E
Amati klarinet a tenor saxofon
Harley Benton HBAC-80
Footswitch
CORT EARTH70 NS
Mandolína FENDER - FM-52E
Amati klarinet a tenor saxofon
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jestli 12-tku, tak aspon tohle...
http://kytary.cz/yamaha-dvanactistrunna ... 31:0:0:1:0
Níž bych nechodil, jak zvukem, tak zpracováním a obávám se že i trvanslivostí to bude o hubu.
http://kytary.cz/yamaha-dvanactistrunna ... 31:0:0:1:0
Níž bych nechodil, jak zvukem, tak zpracováním a obávám se že i trvanslivostí to bude o hubu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Remy Bonjasky
No tak to jste mi moc radost neudělali. Já už šestistrunku mám, tu dvanáctku jsem chtěl jenom pro ten zvuk. Ale nejsem zas tak vášnivej kytarista abych do ní dával 8 tisíc. Nakonec bych si mohl koupit i tu Cortku ale víc už se mi do ní dávat nechce...
Takže to opravdu nemá smysl kupovat si ani tu Cortku ?
Takže to opravdu nemá smysl kupovat si ani tu Cortku ?
- Remy Bonjasky
- miraslozil
me pripada absudrni koupit nvou dvanactku za 5000
ale tak koukej o bazaru, treba tam casem neco vyplyne(nespechas jak vidim
)
ale tak koukej o bazaru, treba tam casem neco vyplyne(nespechas jak vidim
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Remy Bonjasky
Jenom tak na ozdobu určitě nejsou. I tam se dají najít dobré kusy. Ale nikdo ti to nezaručí. Prostě kvalitní kytara něco stojí a dvanácktka ještě víc. Někde se ty peníze ušetřit musí. Záleží co od toho očekáváš. Jestli chceš jenom něco na doma tak ti bude třeba stačit i ten Fender, jenže se to musíš hodně dobře rozmyslet, aby jsi za rok nezjistil, že tě ta kytara vlastně moc neoslovuje a chceš něco jiného=např. lepšího.
U levné kytary můžeš mít problém s dohmatem a s tím spojeným drnčením strun. Což je věc co se dá ještě docela dobře pořešit seřízením, ale jestli tam bude hůř udělaná kobylka tak ti můžou blbě ladit oktávy a s tím už toho zase tak moc neuděláš. Takže ano levné kytary hrají, ale jde o to jak a co od ní chceš.
U levné kytary můžeš mít problém s dohmatem a s tím spojeným drnčením strun. Což je věc co se dá ještě docela dobře pořešit seřízením, ale jestli tam bude hůř udělaná kobylka tak ti můžou blbě ladit oktávy a s tím už toho zase tak moc neuděláš. Takže ano levné kytary hrají, ale jde o to jak a co od ní chceš.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Remy Bonjasky
tak kdyz to predem vyzkousis, tak de je problem?
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Remy Bonjasky