Nej kombo na cvičení???

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
loos

Nej kombo na cvičení???

Příspěvek od loos »

Mám takovej drobnej dotaz :D ... Uvažuju o koupi novýho komba na cvičení na doma. Ale i přesto (nebo právě proto) aby to mělo krásnej zvuk 8) ... mí poslední kandidáti byli Hughes&kettner edition blue 15R a Kustom Arrow 16DFXJ... ten Kettner prej vážne skvěle hraje ale zase není nejlevnější a hodně mě láká ten Kustom a to hlavně kvůli ceně a DFX efektům :twisted: , jenže se bojim o kvalitu zvuku.... předem dík za rady a chci říct že mi můžete navrhnout i jiný alternativy ale rád bych se vešel tak do 4K a 20W :?
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Karel55

Příspěvek od Karel55 »

Zdar. Zkus se mrknout na roland cube 20X to taky není špatné kombo..
loos

Příspěvek od loos »

o tom jsem cosi četl...ale moc mě to neuchvatilo a nelibi se mi po strance ovladaní...ale dík za radu
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

loos píše:
o tom jsem cosi četl...ale moc mě to neuchvatilo a nelibi se mi po strance ovladaní...ale dík za radu
Co se ti nelibi na ovladani :shock: jednoduchy, prehledny, co bys chtel?
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

No já mám 30-ku a na ovládání mě ani nenapadlo si stěžovat...prostě buď máš čistej nebo zkreslenej modeling, který přepínáš jedním tlačítkem :roll: .
Karel55

Příspěvek od Karel55 »

30 mám taky. Super kombo nemůžu si stěžovat ale nutit tě nemůžu. R fier vychází z mesa boogie rectifer. Zajímavé
loos

Příspěvek od loos »

uznavam, že to ovladání u Cube(ů?) není tak zlý ale docela mě to lekalo...sem zvyklej na knoflíky pěkně v řadě a ne takle různě :?: , ale jasný je že bych si zvykl... někde se na něj mrknu, dik za Tip! :D neudělal by tu někdo nějakou stručnou "recenzi" :) když to tu má každej druhej (nebo spíš každej)...třeba nějaký výrazný + a - tohodle komba? :twisted: byl bych vděčnej!!! :wink: Jo a kdyby někdo měl nějáký zkušenosti a názory na ty 2 komba co jsem napsal výš :arrow: tak se podělte! dik :!:
bjjz

Příspěvek od bjjz »

taky jsem 100% pro cube.. a to ze ma jine ovladani, ktere mi prijde daleko lepsi nez klasicke, bych bral spise jako vyhodu nez zapor.. ktem dvou nemam co rict, zame roland :twisted:
Karel55

Příspěvek od Karel55 »

Dobrá. Roland má obrovské plus v těch modulacích máš tam od akustiky přes crunch pak alá AC/DC až po metal. Ovládání je fakt jednoduché. To kombo celkově je hodně odolné. I při vyšších hlasitostech to jede pěkně a nehuhlá to. Žádné - sem ještě za ten rok co ho mám nezpozoroval. Navíc to má 4 efekty, které se můžou hodit.
Dennis.16

Příspěvek od Dennis.16 »

Mám takový dotaz. Chystám se pořídit si na doma nějaký lamp. kombo a nejžhavějším adeptem pro mě je CRATE V18-112. Nicméně mám dva dotazy, které mojí objednávku zdržují. :?

1)Asi lamáckej dotaz, ale opravdu tomu nerozumím. Kombo totiž neobsahuje Volume, takže vůbec nechápu, jak štelovat hlasitost, jestli přes kytaru, nebo přes zesilovač (čemuž se chci vyhnout).

2) Je to kombo vůbec vhodné do paneláku? Tím myslím, jestli ho vůbec zde využiju, nebo jestli se mi více nevyplatí Crate V5.

Předem díky za každou odpověď :wink:
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Ovládání hlasitosti se skrývá na kombu pod názvem "level" .
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
afektband

Příspěvek od afektband »

Dennis.16 píše:Mám takový dotaz. Chystám se pořídit si na doma nějaký lamp. kombo a nejžhavějším adeptem pro mě je CRATE V18-112. Nicméně mám dva dotazy, které mojí objednávku zdržují. :?

1)Asi lamáckej dotaz, ale opravdu tomu nerozumím. Kombo totiž neobsahuje Volume, takže vůbec nechápu, jak štelovat hlasitost, jestli přes kytaru, nebo přes zesilovač (čemuž se chci vyhnout).

2) Je to kombo vůbec vhodné do paneláku? Tím myslím, jestli ho vůbec zde využiju, nebo jestli se mi více nevyplatí Crate V5.

Předem díky za každou odpověď :wink:
Seš si jistej, že si chceš pořídit lampu i když nevíš jak jí zeslabit? já jenom abys za tejden nenapsal, že ti odešly lampy špatným zacházením, nebo něco podobnýho
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Dennis.16

Příspěvek od Dennis.16 »

vikicek píše:Ovládání hlasitosti se skrývá na kombu pod názvem "level" .
Děkuji, to jsem si myslel 8) . Zmátlo mě ale, že Crate V50-112 má level i volume...
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Do paneláku - Blackheart Killer Ant , 0.25W 8)
(můj už je na cestě :twisted: )
I´m wheels... movin´wheels
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Tonda píše:Do paneláku - Blackheart Killer Ant , 0.25W 8)
(můj už je na cestě :twisted: )
napiš malou recenzi až dorazí :)
taky přemýšlím, že bych pořídil upgrade domácího cvičítka...
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Dennis.16

Příspěvek od Dennis.16 »

Je dobrá volba tohle kombo? Jestli s ním někdo máte zkušenosti. Do paneláku si dovolit nic většího bohužel nemůžu... :?

http://kytary.cz/crate-celolampove-komb ... 91:0:0:1:0
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

radsi kup tranzistor.
tadynatom nic nenastavsi, neni tam ekvalizer, buhvi co tam je za lampy a jak je to udelany. navic to stoji vcelku dost penez.
ale neslysel jsem to.
nicmene doporucuju spis trandak.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Asanoth píše:radsi kup tranzistor.
tadynatom nic nenastavsi, neni tam ekvalizer, buhvi co tam je za lampy a jak je to udelany. navic to stoji vcelku dost penez.
ale neslysel jsem to.
Údajně je v tom tragický repro.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Dennis.16

Příspěvek od Dennis.16 »

Asanoth píše:radsi kup tranzistor.
ale neslysel jsem to.
To je v čoudu. A tohle je na panelák moc silný, co?

http://kytary.cz/crate-celolampove-komb ... 91:0:0:1:0

Já přemýšlel o Fenderovi Champion 600, ovšem mám povrchní problém a to design toho komba. :?
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

fakt me bavi to, jak pred pul rokem bylo 15w lampove kombo dobre tak na hrani nekde ve spajzu a ted vsichni tvrdi, ze je to tak na saskaarenu :D

jinak fender champ fakt ne... ten 6ti palcovy repracek opravdu moc nehraje... a to kombo je smesne predrazene
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“