Problém se snímačem
Pravidla fóra
Problém se snímačem
zdravím, na Silvestra jsme měli koncert, všechno ok, ale když jsem dneska zapojil kytaru, že si na chvíli zahraju objevil se problém....krkovej snímač na mým teleti začal hrát hodně potichu a bez basů...neví někdo co to může být? na elektriku jsem koukal a vypadalo to, že je vše v pohodě...
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
Re: Problém se snímačem
Zkontroluj zapojení hlavy a reproboxu jestli používáš. Mě se tohle občas stane, když hnu moc s reproduktorovym kabelem.
pripadne, je to blbost, ale popis problemu tomu odpovida, nedostal se ti moc daleko od strun? jestli treba nejaky priopily kutil nepovolil nejakej sroub. zni to jako blbost, ale tak co kdyby.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Tak se ti asi vyskytl studený spoj, zkus elektriku přepájet. Nic jinýho mě nenapadá.
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
zrejme to tak bude.Peťan V. píše:Tak se ti asi vyskytl studený spoj, zkus elektriku přepájet. Nic jinýho mě nenapadá.
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
ještě než se do toho pustím, nemůže bejt třeba něco se samotným snímačem? popřípadě jestli to jde nějak zjistit....abych to zbytečně nepřepájel a ještě víc neposral jak to bývá zvykem 
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
muze, jasne ze muze.pivko píše:ještě než se do toho pustím, nemůže bejt třeba něco se samotným snímačem? popřípadě jestli to jde nějak zjistit....abych to zbytečně nepřepájel a ještě víc neposral jak to bývá zvykem
a jak bys to chtel zjistit? neni jednodusi rto proste prepajet a pak zjistovat, jestli neni neco se snimacem? nehlede na to, ze ta sance blbyho zapojeni je mnohem vetsi
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Jo kobylkovej hraje, ale krkovej prostě potichu a bez basů...no ja to dám známýmu raději co mi dělal elektriku v druhý kytaře a uvidí se...nějak jsem na něj pozapomněl, každopádně kdyby byl v prdeli snímač taky bych asi plakal
Já mám ten samej problém.Taky mě to hraje hodně potichu a to jak na krkovým snímači tak na kobylkovým ale singl je ještě v poho. Já mám H-S-H.Jsem začátečník tak se bojim abych něco nepo...Tak jsem zvědavej jak to vyřeší tvuj známejpivko píše:Jo kobylkovej hraje, ale krkovej prostě potichu a bez basů...no ja to dám známýmu raději co mi dělal elektriku v druhý kytaře a uvidí se...nějak jsem na něj pozapomněl, každopádně kdyby byl v prdeli snímač taky bych asi plakal
ja bych zacal tak, ze bych pripojil kabel do kytary a druhej konec kabelu krokodylkama pripojil na ohmmetr a pak bych sem napsal, co jsem zjistil v jednotlivejch polohach prepinace s volume a tone naplno
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.